Kasia No tak ale do przetarcia dziecku buzi przy pleśniawkach, używa się naprawdę niewielkich ilości moczu i to raczej za szkodzić dziecku.Co innego picie moczu a co innego przecieranie oparzeń ,ran czy pleśniawek i w tym wypadku mocz jest naprawdę skuteczny . Jeśli moje dziecko będzie miało pleśniawki to na pewno wypróbuje tą metodę Wiesz ja znam matki lekarki które dzieci nie szczepią bo szczepionki szkodzą.Ja uważam że we we wszystkim trzeba mieć umiar . Pica moczu raczej nie polecam i sama bym tego nie zrobiła .
Dove Wisze bo antybiotyki to tak naprawdę powinno się stosować w ostateczności . Wolałabym mieć pediatrę który jest przeciwny antybiotykom niż takiego który podaje przy byle katarku. O skuteczności leków homeopatycznych też się przekonałam na własnej skórze .
Tak że wszystko z umiarem i rozsądkiem
Dove Wisze bo antybiotyki to tak naprawdę powinno się stosować w ostateczności . Wolałabym mieć pediatrę który jest przeciwny antybiotykom niż takiego który podaje przy byle katarku. O skuteczności leków homeopatycznych też się przekonałam na własnej skórze .
Tak że wszystko z umiarem i rozsądkiem
Ostatnia edycja: