reklama
ola- poczekaj parę dni od wprowadzenia mięska-p.pokarmowy musi się nauczyć nowego składnika. jesli nic sie nie zmieni w ciągu tygodnia - skonsultuj sie ze swoim pediatrą
masala- odstaw biszkopty na ok 10 dni i ponownie podaj gluten ale np. w postaci kaszki bo w biszkoptach jest wiele innych składników. Jeśli biegunki powrócą pilnie skonsultuj sie z pediatrą
masala- odstaw biszkopty na ok 10 dni i ponownie podaj gluten ale np. w postaci kaszki bo w biszkoptach jest wiele innych składników. Jeśli biegunki powrócą pilnie skonsultuj sie z pediatrą
K
koncia
Gość
ola, ja dziś pierwszy raz młodemu dałam mięsko, a wcześniej najpierw miał zielone kupy i co 2 dni, a potem tak jak u ciebie, więc może po jabłku?
czyli wg tego, co Vecia pisze, to pewnie u mnie po jabłku tylko
czyli wg tego, co Vecia pisze, to pewnie u mnie po jabłku tylko
Ostatnio edytowane przez moderatora:
juliaidaro
Fanka BB :)
moj odkad wprowadzilam stale pokarmy robi kupy rozne ilisciowo i kolorowo
raz 4 dziennie zielone raz rzadkie raz zbite raz wiecej raz mnej i niewiem czy to norma tak naprawde...na samym mleku mial ciagle rzadkie kupki.....
raz 4 dziennie zielone raz rzadkie raz zbite raz wiecej raz mnej i niewiem czy to norma tak naprawde...na samym mleku mial ciagle rzadkie kupki.....
Koncia hmm moze i tak,choc Goska samego jabłka nie jadła bo nie lubi...
Vetus a moze przesadziłam z tym ze codziennie dostaje inne danie? aaa i wiesz pytałam pediatre o te krostki wokoł ust,powiedziała ze to moze byc od witC bo mała zaczeła jesc owocki,warzywka i ze slina to sie wszystko miesza i tak moze sie robic bo ona sie slini mocno w dzien a w nocy nie i rano juz ma ładna buzke
Vetus a moze przesadziłam z tym ze codziennie dostaje inne danie? aaa i wiesz pytałam pediatre o te krostki wokoł ust,powiedziała ze to moze byc od witC bo mała zaczeła jesc owocki,warzywka i ze slina to sie wszystko miesza i tak moze sie robic bo ona sie slini mocno w dzien a w nocy nie i rano juz ma ładna buzke
Ola- czesem p.pokarmowy dziecka do 6-7 m-ca nie jest w stanie tak szybko się "przestawiać" na trawinie nowych rzeczy i moga pojawiac sie luźne stolce, zielone czy nawet ze sluzem ale nie powinno to trwać dłużej niż kilka dni (do tygodnia).
A z owocami i wit C to racja bo to kwas słaby ale kwas
A z owocami i wit C to racja bo to kwas słaby ale kwas
juliaidaro
zgadzam sie z Toba masala
magdzior1985
Ja również się zgadzam
reklama
ja też się zgadzam choć ostatnio bb mało poczytuję. W ogóle to was wszystkie podziwiam, skąd wy bierzecie czas na to wszystko??
A co do kupek to moja mama mi mówiła że może być więcej jak ząbki idą dziecku, więc może to to??
Ja co drugi dzień podaję coś innego, bo ja nie daję Wiktorkowi całego słoiczka, a czy powinnam? BO on je 4xmm kaszkę i pół słoiczka jakiegoś warzywka lub owoca.
I jak wy podajecie te biszkopty tak całe, zmiksowane jakoś czy ze słoiczka, bo my kupiliśmy ostatnio z hippa na dobranoc kaszkę z biszkoptami
A co do kupek to moja mama mi mówiła że może być więcej jak ząbki idą dziecku, więc może to to??
Ja co drugi dzień podaję coś innego, bo ja nie daję Wiktorkowi całego słoiczka, a czy powinnam? BO on je 4xmm kaszkę i pół słoiczka jakiegoś warzywka lub owoca.
I jak wy podajecie te biszkopty tak całe, zmiksowane jakoś czy ze słoiczka, bo my kupiliśmy ostatnio z hippa na dobranoc kaszkę z biszkoptami