Miska11223344
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzę a może spróbuj inaczej zdjęcie zrobicCzy tu widać ?
Dziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcjęA test elektroniczny? W sumie nie wiem jaką ma czułość. A jesteś po terminie @ czy przed?
To skąd wiesz, że dziś? A kiedy obstawiasz owulację? Kiedy było współżycie?Dziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcję
No to niestety pozostaje Ci czekać. Rozregulowany cykl, jeśli jesteś w ciąży, to niewiadomo kiedy była owulacjaDziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcję
Czasem tak bywa, że mimo iż zawsze było inaczej nagle zmiana. Mogło być owulacyjne, owszem. Ale może być również jakiś problem z poziomem progesteronu np. Na zagnieżdżenie raczej za wcześnie. Można by próbować betę robić w pon. Ale ja bym zaczekała spokojnie tydzieńHej, jestem tu nowa (w ogóle na forum jakimkolwiek nowa) i pierwszy raz w ogóle korzystam z forum
dlatego z góry przepraszam jeśli coś nie tak opisuję/formułuję![]()
![]()
Z mężem staramy się od 3-4 miesięcy i w tym miesiącu doświadczyłam czegoś, czego nigdy nie miałam i trochę panikuję:
15 stycznia dostałam @ i trwał 5 dni do 19 stycznia (cykle mam ok 28-31 dni).
Teoretycznie owu powinnam mieć w okolicy 28-30.01.
Robiłam test owu już 2 dni po @ i był pozytywny. Stwierdziliśmy z mężem, że będziemy się starać codziennie (w miarę możliwości), żeby być może nie przeoczyć tego dnia
.![]()
Dzień przed terminem kiedy podręcznikowo powinnam mieć owu (testy robiłam 26-27-28.01) test był negatywny (15 dc).
30 stycznia rano (16 dc) zauważyłam jasnoczerwone plamienia na bieliźnie i później tylko na papierze w toalecie. W ciągu dnia musiałam dwa razy zmienić wkładkę (plamienia były bardzo ciemne i bez skrzepów i śluzu) i czasami czułam kłucie w jajnikach, a wieczorem test owu był pozytywny. 17dc po nocy miałam tylko małą plamkę, a jajniki cały czas czułam. Nigdy czegoś takiego nie miałam - czytałam, że w tym czasie może to być plamienie owulacyjne? Przez 16 lat @ nigdy nie miałam i dlatego mamy nadzieję, że to może jednak udało nam się, jednak na zagnieżdżanie jeszcze za wcześnie chyba?![]()
Takie plamienia brązowe bez śluzu trwały do soboty 02.02.2019 (19 dc). Niedziela był spokój a w poniedziałek (21 dc) wieczorem na wkładce zauważyłam ciemnobeżowy gęsty śluz. Na papierze toaletowym biały śluz z ciemnobrązowymi „nitkami”.
22 dc tylko mała plamka również koloru beżowego z nitkami.
Tak czytam Wasze historie i opowieściwidać, ze jesteście bardzo na bieżąco i ogarniacie![]()
![]()
Powiedzcie mi drogie, czy ja nadal mam to plamienie owulacyjne? Czy jest nadzieja?to plamienie z ostatnich dni wygląda zupełnie inaczej niż to co było mniej więcej w połowie cyklu. Dodam, że @ powinnam dostać mniej więcej 12 lutego, a cykle mam średnio 28-31 dni.![]()
Z góry dziękuję za wszelką odpowiedź![]()
Robilam ten sam test i mi w dzien okresu nie wyszedl,a 6 dni pozniej juz widoczna kreska jestNo właśnie krwi nie mogę zrobić mieszkam w uk
A się trochę stresuje nie dam rady już czekać chciałabym wiedzieć
Ona mieszka w Uk i nie ma tu opcji bety,wiem bo tez mam ten problem ze nie moge zrobicpierwsze zdjęcia kompletnie nic nie widzę te pod innym kątem jakiś cień jest zrób bhcg i wszystko będzie wiadome
Kiepsko. Zostaje tylko zrobienie testu za kilka dni. Najlepiej ten clearblueOna mieszka w Uk i nie ma tu opcji bety,wiem bo tez mam ten problem ze nie moge zrobic![]()