Miska11223344
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie widzę a może spróbuj inaczej zdjęcie zrobicCzy tu widać ?
Dziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcjęA test elektroniczny? W sumie nie wiem jaką ma czułość. A jesteś po terminie @ czy przed?
To skąd wiesz, że dziś? A kiedy obstawiasz owulację? Kiedy było współżycie?Dziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcję
No to niestety pozostaje Ci czekać. Rozregulowany cykl, jeśli jesteś w ciąży, to niewiadomo kiedy była owulacja Łatwo się mówi, ale tylko cierpliwość Ci tu pomożeDziś jest termin @ ale ostatnio nie miałam okresu 3 miesiące bo odstawiłam antykoncepcję
Czasem tak bywa, że mimo iż zawsze było inaczej nagle zmiana. Mogło być owulacyjne, owszem. Ale może być również jakiś problem z poziomem progesteronu np. Na zagnieżdżenie raczej za wcześnie. Można by próbować betę robić w pon. Ale ja bym zaczekała spokojnie tydzień Trzymam kciuki!Hej, jestem tu nowa (w ogóle na forum jakimkolwiek nowa) i pierwszy raz w ogóle korzystam z forumdlatego z góry przepraszam jeśli coś nie tak opisuję/formułuję
Z mężem staramy się od 3-4 miesięcy i w tym miesiącu doświadczyłam czegoś, czego nigdy nie miałam i trochę panikuję:
15 stycznia dostałam @ i trwał 5 dni do 19 stycznia (cykle mam ok 28-31 dni).
Teoretycznie owu powinnam mieć w okolicy 28-30.01.
Robiłam test owu już 2 dni po @ i był pozytywny. Stwierdziliśmy z mężem, że będziemy się starać codziennie (w miarę możliwości), żeby być może nie przeoczyć tego dnia.
Dzień przed terminem kiedy podręcznikowo powinnam mieć owu (testy robiłam 26-27-28.01) test był negatywny (15 dc).
30 stycznia rano (16 dc) zauważyłam jasnoczerwone plamienia na bieliźnie i później tylko na papierze w toalecie. W ciągu dnia musiałam dwa razy zmienić wkładkę (plamienia były bardzo ciemne i bez skrzepów i śluzu) i czasami czułam kłucie w jajnikach, a wieczorem test owu był pozytywny. 17dc po nocy miałam tylko małą plamkę, a jajniki cały czas czułam. Nigdy czegoś takiego nie miałam - czytałam, że w tym czasie może to być plamienie owulacyjne? Przez 16 lat @ nigdy nie miałam i dlatego mamy nadzieję, że to może jednak udało nam się, jednak na zagnieżdżanie jeszcze za wcześnie chyba?
Takie plamienia brązowe bez śluzu trwały do soboty 02.02.2019 (19 dc). Niedziela był spokój a w poniedziałek (21 dc) wieczorem na wkładce zauważyłam ciemnobeżowy gęsty śluz. Na papierze toaletowym biały śluz z ciemnobrązowymi „nitkami”.
22 dc tylko mała plamka również koloru beżowego z nitkami.
Tak czytam Wasze historie i opowieściwidać, ze jesteście bardzo na bieżąco i ogarniacie
Powiedzcie mi drogie, czy ja nadal mam to plamienie owulacyjne? Czy jest nadzieja?to plamienie z ostatnich dni wygląda zupełnie inaczej niż to co było mniej więcej w połowie cyklu. Dodam, że @ powinnam dostać mniej więcej 12 lutego, a cykle mam średnio 28-31 dni.
Z góry dziękuję za wszelką odpowiedź
Robilam ten sam test i mi w dzien okresu nie wyszedl,a 6 dni pozniej juz widoczna kreska jestNo właśnie krwi nie mogę zrobić mieszkam w uk
A się trochę stresuje nie dam rady już czekać chciałabym wiedzieć
Ona mieszka w Uk i nie ma tu opcji bety,wiem bo tez mam ten problem ze nie moge zrobicpierwsze zdjęcia kompletnie nic nie widzę te pod innym kątem jakiś cień jest zrób bhcg i wszystko będzie wiadome
Kiepsko. Zostaje tylko zrobienie testu za kilka dni. Najlepiej ten clearblueOna mieszka w Uk i nie ma tu opcji bety,wiem bo tez mam ten problem ze nie moge zrobic