reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

Ja przez ostatni czas troszeczkę przytyłam :cool:
Ważę teraz przy wzroście 170cm 69kg
Tydzień temu jak weszłam na wage to miałam -2kg -było to spowodowane tym że mało jadłam bo miałam straszne wzdęcia teraz na szczęście mi przeszły i waga wróciła :D
Mam nadzieje że dużo nie przytyje :no:
Tak czy siak po porodzie trzeba bedzie sie jakos wziąć za siebie. Wrócę do jazdy konnej, będę starała sie dużo spacerować, mniej jeść. Przez ciąże planuję chodzić na basen :) byłam już pare razy. Zaobserwowałam że bardziej się męczę. Kiedyś 30/40 basenów to nie problem. Teraz jak zrobie 15/20 to już wszystko i do tego przerwa co 3 baseny:-(

reklama
Czesc Dziewczyny! To moj pierwszy post na forum, wiec chcialam sie przywitac i pogratulowac wszystiim przyszlym Mamom.

U mnie 8y tydzien i juz 2kg na plusie. Przy wzroscie 152cm z 47kg na 49kg mi sie utylo, przy czym wiekszosc tej masy poszla na razie na upiekszenie klaty oraz powoli zaczynaja mi sie spodnie ciasne w pasie robic. Apetyt: konia z kopytami! :)

Pozdrawiam!

U mnie narazie nikt prócz meza nie wie ze jestem w ciazy. A narazie to przytylam ale tylko0 w biuscie po za tym to dalej chodze w tych samych ciuchach (zobaczymy jak dlugo) :p

Od ostatniej wizyty przytylam 1 kg i wrocilam do mojej normalnej wagi. Wiec moge powiedziec ze narazie nie przytylam chociaz wieczorami brzuszek mi juz widac.

A czy Wy duzo jecie w ciąży? Bo ja sie czuje jak na diecie, niby jem ale nic mi specjalnie nie smakuje. Zjem cos czesciej w mniejszych ilosciach. Sama juz nie wiem czy jem za malo i chudne czy co ;/

A czy Wy duzo jecie w ciąży? Bo ja sie czuje jak na diecie, niby jem ale nic mi specjalnie nie smakuje. Zjem cos czesciej w mniejszych ilosciach. Sama juz nie wiem czy jem za malo i chudne czy co ;/

Ja nie jem, ja pochlaniam:zawstydzona/y: szczegolnie teraz kiedy mam te tabletki na mdlosci, od poczatku jestem juz 1.5 na plusie

reklama
hm czy duzo to trudno powiedziec:) rano o 9 jem sniadanie kolo 14 obiad a pozniej to same przekaski ale tego to duzo. Sa to np. Owoce, orzeszki, koktajle owocowe, itd a jak akurat nie mam nic takiego to kolacja typukanapki:)

Do góry