reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

reklama
Po dzisiejszej wizycie 900gram na plusie od poprzedniego ważenia się u gina czyli 4 tyg temu. Jakby mi tak wskakiwało po 1kg m-cznie ewentualnie 2kg to byłoby ekstra...ale jak to mówią nadzieja matką głupich :-(

liwus szansa jest :-)
nostros przez 4 miesiące czy jak ?
ja liczyłam na to, że teraz troche więcej przytyje niż 9kg...
a jak narazie to mam od początku 4kg w plusie....

betiks z taką piórkowa waą to możesz poszaleć;ppp
W ogóle jakieś mikruski z Was!!!
Ja mam juz na koncie 3,5 kg, więc znów pewnie będzie ok 20 na plusie:/

U mnie coś czuję będzie więcej niż poprzednio. W pierwszej ciąży przybyło mi tylko 17kg, ale b. szybko mi zeszło, tak, że ważyłam nawet mniej niż przed ciążą, tak mała wszystko z mleczkiem wyciągnęła :-)

ja od poczatku ciazy mam 2,5 kg na plusie w zeszlej w 17 tygodniu juz mialam wiecej choc ogolnie malo wtedy przytylam :tak:

Hej ja jestem - 8 kg straciłam nadwyżkę po Przemku. Brzuszek mi rośnie a reszta zmalała poniekąd na początku były to mdłości a później radykalna zmiana odżywiania i życia pod okiem lekarza - tj od zniknięcia krwiaka ćwiczę wolno na orbitreku 30-45 min dziennie ( kiedyś robiłąm to bieżąco wiec nie było przeciwskazań a ja używam tylko auta i nienawidzę spacerów- z małym chodzi niania ja tylko na wyjazdach) + zamiast cocacoli woda, duowa warzyw, owoców, 0 słodyczy już 3 miesiąc i wszystko co zdrowe dla dzidzi i pełnoziarniste. W poprzedniej ciąży przytyłam jakieś 25 kg + 10 przed ciążą wiec wreście czuje się zdrowa, zadbana i tym razem na pewno dbam by dzidzi nic nie zabrakło bo fast-foodów jej nie trzeba :)

reklama
U mnie ostatnio waga sie waha. jakis tydzien temu bylo ponad 2 kg na plusie, a teraz tylko niecaly kilogram. I czasem wywala mi brzuch a czasem malo go widac.
W czwartek ide do lekarza to zobacze ile waze u niego.

Do góry