reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

cinamona jak ci zazdroszczę wagi! warzycie jak piórka co niektóre. i podziwiam dziewczyny ze chudniecie ja się jedynie rozrastam.ale ssanie nie daje żyć

reklama
nathani ja podobnie:/ dziś mam 1.5 kg na plsie i az wierzyc mi sie nie chce ze aż tyle, bez przesady!:shocked2:

Nathani zawsze bylam mala i chuda. Ciekawe jak bede wygladala jak przytyje kilkanascie kilo. Nie potrafie sobie tego wyobrazic. Mala, gruba i z brzuchem:-D

hej, stanęłam własnie na wadze i mam +1kg. Jak na razie nie jest źle ale brzuch coraz większy mam i spodnie ciasne jakies takie sie zrobiły:tak:

jak tak czytam to strach sie bac ile sama przytyje, narazie mam jakies 1,5 kg do przodu, pozdrowienia ;)

jak ja pamietam to chyba najwiecej przytylam w 2gim trymestrze, a potem juz na koniec to bylam tak spuchnieta, ze ta waga to chyba z tej zalegajacej w organizmie wody byla....teraz staram sie jakos ograniczac z jedzeniem, nie chce byc beczka co przytyla 30 kg :szok:

no ja też przytyłam niestety:no:ja mam normalnie tendencje a co dopiero w ciąży ale muszę też jak już się hormony ustabilizują to ustalę jakąś rozsądne menu. kurde boję się dużego przytycia bardzo.

A mi waga dalej stoi.... Dalej 47.7 kg
I mierzyłam teraz brzucho.... Albo dlatego, że rano albo spadł o jakieś 4cm..... Ale wieczorami też nie jest taki jak był pare dni temu...
Albo wydziwiam...
Boje sie tego wtorkowego badania...:-:)-(

hmmm... Wzrost 176
Pierwsza ciążą - początek 76 kg koniec 85 kg..
Teraz - początek 89 kg (prawie 90). Teraz 86,5kg...
czyli: - 2,5 kg

reklama
ja bede wazona na wizycie pod koniec maja....no ale wkoncu tez musze baterie do wagi sobie kupic :tak:
a mierzenie brzucha zaczne tak od 10 tygodnia

Do góry