no wiec i ja sie dopisze....dwa dni przed miesiaczka bylam wazona u lekarza, 59kg przy wzroscie 165. ciuszki lekko ciasniejsze a waga (domowa) stoi. w sumie fajnie, ale jak to mozliwe ze boczki sa, cyce wieksze sa a waga stoi pewnie ta domowa jest rozregulowana ale co mi tam MOGE JESC ha
reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
U mnie ok 1,5 kg mniej
Fiolka_130
Ale wcześniej było 2,5 na +
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Dzis sie u rodzocow wazylam i waga mi stoi jak na razie. Pokazuje dalej 48,8. Czyli dalej jakies 2kg na plusie.
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Wczorasj znów u rodziców się ważyłam
1,2kg na plus:-)
Jest już 50 na wadze :-) Równe ale jest ;-)
1,2kg na plus:-)
Jest już 50 na wadze :-) Równe ale jest ;-)
betiks
full time mummy :)
O Ania, to tyle ile ja Oczywiście przed jedzeniem, bo wieczorem zawsze jest z hakiem :-)
reklama
LilithGoth
to moze i ja sie dopisze
Przed ciążą wazyłam 74 przy wzroście 164 ...zostało mi jeszcze po Alanowej ciąży
W 6tc wazyłam 72
w 9tc - 71
teraz w 15tc waże 70 ... i mam nadzieje ze bedzie waga stała w miejscu bo niechce tyle przytyć co z Alanem. Tylko ze z nim miałam zatrucie ciażowe i cukrzyce ciążową a to tez swoje robi.
Przed ciążą wazyłam 74 przy wzroście 164 ...zostało mi jeszcze po Alanowej ciąży
W 6tc wazyłam 72
w 9tc - 71
teraz w 15tc waże 70 ... i mam nadzieje ze bedzie waga stała w miejscu bo niechce tyle przytyć co z Alanem. Tylko ze z nim miałam zatrucie ciażowe i cukrzyce ciążową a to tez swoje robi.
Podziel się: