reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Ja swojego poznałam w szkole, chodziliśmy do tej samej podstawówki. Wiec znamy się 20 lat, jesteśmy razem chyba 13 lat 🤔 a małżeństwem jesteśmy od pół roku 😆

a czemu zaczęłaś brać? Bo zastanawiam się czy jednak warto? 😉

Choć jajniki na owulację i tak mnie bolą bardziej niż nawet na okres więc była by to ryzykowna gra 😅
Mnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań 😉. Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...
A to nie chodzi o sam akt? 😁 To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału? 😁😁😁🐷
Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...
a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?
Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...

Mnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań 😉. Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...

Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...

Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...
rozumiem
Ja brałam ovarin ale lekarka powiedziała ze nie ufa suplementom i zapisala mi OGESTAN

@Bolilol , a jeszcze dopytam w kwestii tych bardzo gorących kąpieli, bo zaintrygowało mnie to: na co są takie kąpiele?
One mają wspomagać układ krwionośny, czy inny jest ich cel?

reklama
Do góry