reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A jakie zapachy najbadziej lubisz?
Miss Dior Cherie i Miss Dior 2012 EdP, ale ich już nie ma☹️. Mam zapasy.

Poza tym Addict EdP Diora i Hypnotic Poison EdP też Dior- te muszę mieć zawsze na półce.
Angel EdP Mugler, Chanel Mademoiselle Intense, La Vie Est Belle klasyczne.
Lubiłam też Decadence Marca Jacobsa, ale też wycofany😞.

Miss Dior Cherie i Miss Dior 2012 EdP, ale ich już nie ma☹️. Mam zapasy.

Poza tym Addict EdP Diora i Hypnotic Poison EdP też Dior- te muszę mieć zawsze na półce.
Angel EdP Mugler, Chanel Mademoiselle Intense, La Vie Est Belle klasyczne.
Lubiłam też Decadence Marca Jacobsa, ale też wycofany😞.
Właśnie tak mnie wkurza, że moje ulubione zapachy są często wycofywane 😡.

Ja lubię swoją pracę, ale coś mi się popieprzyło i wcale nie mam ochoty wracać za tydzień … chyba ostatnio coraz gorzej radzę sobie z tym, że jak mam prywatnie gorszy dzień to nie mogę się skupić na pracy …
Ja też lubię swoją pracę i zwykle nie reaguję w ten sposób, ale chyba ostatnio nagromadziło mi się za dużo obowiązków i jak pomyślę ile osób będzie jutro coś ode mnie chciało to mam ochotę zaszyć się w domu z wyłączonym telefonem.

Właśnie tak mnie wkurza, że moje ulubione zapachy są często wycofywane 😡.
Niestety, często wynika to z tego, że jakiś składnik jest wycofywany przez UE i wtedy albo zapach dotyka reformulacja, przez co zmienia się on diametralnie, albo po prostu zaprzestają produkcji danej linii zapachowej.

Ja też lubię swoją pracę i zwykle nie reaguję w ten sposób, ale chyba ostatnio nagromadziło mi się za dużo obowiązków i jak pomyślę ile osób będzie jutro coś ode mnie chciało to mam ochotę zaszyć się w domu z wyłączonym telefonem.
To ja mam podobnie …plus właśnie jak mam „gorszy czas” to jestem w pracy mało efektywna.

reklama
Do góry