Nasturtium
Fanka BB :)
Jeszcze teraz czytam, że L arginina jest spoko… ale już sama nie wiem, boję się, że znowu „popłynę” w suplach…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak mi przykro.... Nie wiem co powiedzieć :-( przytulam Cię mocnoHejka, ja dziś tu do Was za bardzo nie zaglądam bo mam doła strasznego. Od rana intensywnie myślę o tym jak bardzo inny byłby luty w tym roku... Byłabym już pewnie po porodzie...
a planujecie sami czy z biurem podróży? Bo jak sami to może warto dopłacić do biletów by móc je przebookowac gdyby się udało i hotele z darmowym anulowaniem na booking.com? W taki sposób wakacje za granicą można z czystym sumieniem brać pod uwagęW ogóle planowanie wakacji też mnie wkurwia… bo wolałabym za granicę, ale a nuż się uda…a jak się nie uda to znowu te wakacje pewnie będę smutne (dla mnie)…
Do tej pory właśnie z biurem.a planujecie sami czy z biurem podróży? Bo jak sami to może warto dopłacić do biletów by móc je przebookowac gdyby się udało i hotele z darmowym anulowaniem na booking.com? W taki sposób wakacje za granicą można z czystym sumieniem brać pod uwagę
Mi wydłużył cykl, ale ogólnie, wydaje mi się że te jego właściwości "przeciwdepresyjne" na mnie zadziałały. Jakbym miała to bym brała dalej, brałam ten z aliness po 6 tabletek dziennie (mam pcos) i mi się skończył, gapa jestem i ciągle zapominam zamówićDziewczyny tak trochę jeszcze a propos wczorajszej rozmowy zaczęłam czytał o inozytol i chyba też zacznę brać ale czy wiecie czy są jakieś skutki uboczne? Ale albo jakiś wpływ na cykl? Mój zaczyna być książkowy i chyba nie chce w nim nagmerac za bardzo
A to nie chodzi o sam akt? To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału?Wiadomo, że w plemniku. Dlatego masturbacja to już w ogóle grzech mega ciężki.
To teraz zamawiaj!Mi wydłużył cykl, ale ogólnie, wydaje mi się że te jego właściwości "przeciwdepresyjne" na mnie zadziałały. Jakbym miała to bym brała dalej, brałam ten z aliness po 6 tabletek dziennie (mam pcos) i mi się skończył, gapa jestem i ciągle zapominam zamówić