reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Taki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?

My poznaliśmy się pod kościołem 😜 Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami 🤣
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam 😱 Albo nie zwracałam na niego uwagi 🤔
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Ja swojego poznałam w szkole, chodziliśmy do tej samej podstawówki. Wiec znamy się 20 lat, jesteśmy razem chyba 13 lat 🤔 a małżeństwem jesteśmy od pół roku 😆

a czemu zaczęłaś brać? Bo zastanawiam się czy jednak warto? 😉

Choć jajniki na owulację i tak mnie bolą bardziej niż nawet na okres więc była by to ryzykowna gra 😅
Mnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań 😉. Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...
A to nie chodzi o sam akt? 😁 To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału? 😁😁😁🐷
Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...
a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?
Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...

Mnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań 😉. Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...

Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...

Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...
rozumiem
Ja brałam ovarin ale lekarka powiedziała ze nie ufa suplementom i zapisala mi OGESTAN

@Bolilol , a jeszcze dopytam w kwestii tych bardzo gorących kąpieli, bo zaintrygowało mnie to: na co są takie kąpiele?
One mają wspomagać układ krwionośny, czy inny jest ich cel?

reklama
Do góry