Ale napiszę Ci, @Nasturtium, że w zeszłym roku miałam postanowienie, by nie dokupować żadnej flaszki i mi się udało.
To już sukces.
To już sukces.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z aliness, taki w kapsułkach.a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?
Ja swojego poznałam w szkole, chodziliśmy do tej samej podstawówki. Wiec znamy się 20 lat, jesteśmy razem chyba 13 lat a małżeństwem jesteśmy od pół rokuTaki luźny temat na wieczór. Jak poznaliście Waszych partnerów? Jak długo jesteście razem?
My poznaliśmy się pod kościołem Byłam krótko przed bierzmowaniem i trzeba było zbierać podpisy ale zamiast na mszę to poszłam z koleżankami za kościoł a on przyszedł tam z kolegami
Okazało się że mieszkamy 200 metrów do siebie i nasi rodzice się znają. A ja go w życiu nawet nie widziałam Albo nie zwracałam na niego uwagi
Aczkolwiek jesteśmy razem 18 lat a po ślubie 12
Mnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań . Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...a czemu zaczęłaś brać? Bo zastanawiam się czy jednak warto?
Choć jajniki na owulację i tak mnie bolą bardziej niż nawet na okres więc była by to ryzykowna gra
Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...A to nie chodzi o sam akt? To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału?
Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?
rozumiemMnie endokrynolog poleciła Inofolic Combi. Nie mam PCOS i byłam wtedy jeszcze niezaawansowana w tematach starań . Ale idea była taka, żeby poprawić jakość komórek. Brałam nieregularnie, więc nie wiem...
Właśnie bez finału to grzech. Ale finał musi być zawsze w środku. Gdzieś nawet widziałam jakieś instrukcje co do tego, jak po katolicku oddać nasienie do badania...
Najlepiej z odpowiednimi proporcjami myo i chiro inozytolu. Np..Seidivid Plus, ale niełatwy do zdobycia w PL raczej...
nie tyle co suplementon tylko fitmą, które nie produkują lekow cos takiegorozumiem
Ja brałam ovarin ale lekarka powiedziała ze nie ufa suplementom i zapisala mi OGESTAN