reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

W ogóle planowanie wakacji też mnie wkurwia… bo wolałabym za granicę, ale a nuż się uda…a jak się nie uda to znowu te wakacje pewnie będę smutne (dla mnie)…😞
Ja też miałam długie rozkminy na ten temat. Ostatecznie przegadaliśmy z Moim, że planujemy standardowo jakąś objazdówkę zagraniczną, ale bilety kupimy na ostatnią chwilę. Trudno, zapłacimy więcej.
Ile mnie ten dziecior już teraz kosztuje a co będzie dalej? 🙈🤣

reklama
Poznaliśmy się na takim śmiesznym portalu "Adoptuj faceta" 😉. Cała otoczka była zabawna, można było wrzucić profil mężczyzny do koszyka, określić się, czy się szuka "umowy o pracę" czy tylko "umowy o dzieło" 🤣..
Poszliśmy na randkę, a wracając zorientowaliśmy się, że mieszkamy 100 m od siebie 😉
No ale późno to było w naszych życiach... Teraz 8 lat stażu i 3,5 po ślubie, a na karkach.....
my też się poznaliśmy dzięki tej aplikacji 😃 tak samo moja siostra ze swoim mężem 😎

My z mężem, zanim zaczęliśmy być razem, znaliśmy się 4 lata. Jako kumple mieliśmy ta sama ekipę znajomych, często razem imprezowaliśmy, tańczyliśmy razem na dyskotekach. On do mnie smalił cholewy, ale ja nie byłam w ogóle zainteresowana 😛 aż którejs imprezy nasi znajomi zaniemogli 🤢😁 i stwierdziliśmy, że sami pójdziemy na dyskotekę. I tam się wydarzyla jakąś magia, jakiś strzał amora i straciliśmy totalnie dla siebie głowę 🥰 na początku ukrywaliśmy to przed znajomymi, nie wiedziałam jak z tak długiej znajomości ogłosić związek 😃🤦 a no i 12 lutego stuknęlo nam wspólne 7 lat 😃

my też się poznaliśmy dzięki tej aplikacji 😃 tak samo moja siostra ze swoim mężem 😎
O, naprawdę? Jakoś rzeczywiście skuteczna wokoło się okazała... My też mamy w otoczeniu 3 pary, które z niej korzystały - brat mojego męża, jego przyjaciel i moja koleżanka, wszyscy już po ślubach i z dziećmi... no, oprócz nas tak do końca :-(

A my.....
Właśnie zakończyłam związek i mialam być super singielką....
Napisała po latach kumpela z LO ze szkoly, ze przyjeżdża i moze mam ochotę na imprezę z nią, tam spotkalyśmy kolejną kumpele z LO dawno tez nie widzianą... zapoznała mnie z kumplem męża, moim mężem obecnym, wogole nie mial ochoty byc na tej imprezie... ja akurat też nie lubiłam nigdy tej dyskoteki🤣😁 no i od tamtej pory byliśmy nierozłączni, 2 tyg pozniej mówiłam rodzicom, ze to bedzie moj mąż, 2 miesiące później zaręczyny 4,5 m-cy pozniej ślub, dziś 15 lat razem.
Zwykla historia, parę zbiegów okoliczności, życie.

Nadrabiam wasze wpisy🙈
Od wczoraj mnie tak rypie w krzyżu,że jak bym mogła to bym parapet wygryzła...
Zawsze na @ i przy @ mam bóle z krzyża...
No kurde coś się obawiam że chyba się nie udało 🙄

reklama
Do góry