Nasturtium
Fanka BB :)
Ja tam się nie znam, ale chyba walenie jest fajniejsze z finałem niż bez .A to nie chodzi o sam akt? To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam się nie znam, ale chyba walenie jest fajniejsze z finałem niż bez .A to nie chodzi o sam akt? To znaczy że można walić bez grzechu ale bez finału?
Ooo tak.Nic tak nie poprawia nastroju jak perfumy. Też czekam na paczkę.
A ja dzielnie się trzymam swojej nowej zasady, że dopiero jak zejdę do zera ze wszystkimi to zamówię nowe. Kiedyś miałam otwarte jednocześnie nawet kilkanaście flakonów.Ooo tak.
Mi w ostatnim czasie pokończyło się 7 albo 8 flakonów.
Straciłam już rachubę.
Nie mam jak, popsuł mi się komp, przez telefon nie umiem robić przelewów (jestem anty jeżeli chodzi o korzystanie z banku przez telefon) i muszę prosić o takie rzeczy mojego mena, którego teraz nie mam w pobliżuTo teraz zamawiaj!
Mam tak ze szminkami. Mam ich chyba z 200.A ja dzielnie się trzymam swojej nowej zasady, że dopiero jak zejdę do zera ze wszystkimi to zamówię nowe. Kiedyś miałam otwarte jednocześnie nawet kilkanaście flakonów.
A ja z kolei mam faceta, który nic nie zapłaci przez telefon, a ja nie mam żadnych oporów.Nie mam jak, popsuł mi się komp, przez telefon nie umiem robić przelewów (jestem anty jeżeli chodzi o korzystanie z banku przez telefon) i muszę prosić o takie rzeczy mojego mena, którego teraz nie mam w pobliżu
A ja szminek równe zero . Nie lubię u siebie umalowanych ust.Mam tak ze szminkami. Mam ich chyba z 200.
U mnie nie ma takiej opcji.A ja dzielnie się trzymam swojej nowej zasady, że dopiero jak zejdę do zera ze wszystkimi to zamówię nowe. Kiedyś miałam otwarte jednocześnie nawet kilkanaście flakonów.
a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?Mi wydłużył cykl, ale ogólnie, wydaje mi się że te jego właściwości "przeciwdepresyjne" na mnie zadziałały. Jakbym miała to bym brała dalej, brałam ten z aliness po 6 tabletek dziennie (mam pcos) i mi się skończył, gapa jestem i ciągle zapominam zamówić
ja kiedys tez nie malowałam mialam wrażenie, ze wszystkie mi wysuszają usta. Ale kwas to zbawienie, caly czas uczucie nawilzeniaA ja szminek równe zero . Nie lubię u siebie umalowanych ust.