reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie mam jak, popsuł mi się komp, przez telefon nie umiem robić przelewów (jestem anty jeżeli chodzi o korzystanie z banku przez telefon) i muszę prosić o takie rzeczy mojego mena, którego teraz nie mam w pobliżu :p
A ja z kolei mam faceta, który nic nie zapłaci przez telefon, a ja nie mam żadnych oporów.

A ja dzielnie się trzymam swojej nowej zasady, że dopiero jak zejdę do zera ze wszystkimi to zamówię nowe. Kiedyś miałam otwarte jednocześnie nawet kilkanaście flakonów.
U mnie nie ma takiej opcji.
Nie zjadę do zera z kilkudziesięciu flakonów w ciągu najbliższych 10 lat, a są takie zapachy, które u siebie w kredensie muszę mieć.

Mi wydłużył cykl, ale ogólnie, wydaje mi się że te jego właściwości "przeciwdepresyjne" na mnie zadziałały. Jakbym miała to bym brała dalej, brałam ten z aliness po 6 tabletek dziennie (mam pcos) i mi się skończył, gapa jestem i ciągle zapominam zamówić
a jaki dokładnie bierzecie ten inozytol ?

reklama
Do góry