reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja zwykle kawę. Wodę staram się nadrabiać przy okazji spożywania witamin... na ktore sie znowu odobraziłamCo 1.5-2 h - to dla mnie często - ja ten objaw całkowicie olewam. Piję też dużo wody, więc się nie dziwie, że sikam jak szalona
julietta2
Jak 21 to dobrze, że złamał go dopiero jak w ciążę zaszła ;PCzy to był ten dwudziesty pierwszy palec?
Owulacja
No właśnie, może się udrożnił odpowiednio czy jaki ch*jJak 21 to dobrze, że złamał go dopiero jak w ciążę zaszła ;P
julietta2
Złamanie zmęczeniowe to było ....No właśnie, może się udrożnił odpowiednio czy jaki ch*j
królowa_kresek😉🙃
Niestety czasami jest tak, ze niby wszystko wiesz, ogarniasz, ustawiasz i pilnujesz, przyjmujesz pewne ramy czasowe a mimo to dalej coś nie gra. Widocznie nie wszystko jeszcze wiemy, inaczej problem niepłodności nie występowałby wcale.W ogóle to na bodajże pierwszej serii któregoś programu o in vitro lekarz wypowiadał się, że to jest pewna tajemnica jak to się dzieje, że niektóre jajeczka się połączą z plemnikiem, a inne nie, więc sam fakt owulacji i czekających plemników to tylko szansa, a nie pewność. Nie z każdego jajeczka jest szansa na zarodem i nie z każdego zarodka jest szansa na dziecko. Inaczej życie nie byłoby cudem. Muszę wszystkie okoliczności zagrać jednocześnie i chyba dlatego tu jesteśmy....
Bibi89
Ale mnie wypatrzyłaś! Dziękuję że pytasz Czasem zerkam tutaj Ale tylko na pierwszą stronę bo przez pracę nie mam teraz za dużo wolnego czasu. U nas już 30 tydzień zegar tyka, stres rośnie proporcjonalnie do ekscytacji powoli zamykam sprawy w pracy i szykuje się na wolne czeka mnie pranie, sprzątanie, ogarnianie i czekanie na jegomościa@Bibi89 ej kochaniutka, jak już tu jesteś to daj znać co u Ciebie ;*
Owulacja
CUDOWNIE!!! :*Ale mnie wypatrzyłaś! Dziękuję że pytasz Czasem zerkam tutaj Ale tylko na pierwszą stronę bo przez pracę nie mam teraz za dużo wolnego czasu. U nas już 30 tydzień zegar tyka, stres rośnie proporcjonalnie do ekscytacji powoli zamykam sprawy w pracy i szykuje się na wolne czeka mnie pranie, sprzątanie, ogarnianie i czekanie na jegomościa
reklama
Bolilol
a zapisywałaś się już na testowanie? Jak nie to na kiedy Cię wpisać - 27.02?Niee juz mamy spokoj, co ma byc to będzie pęklo z poniedziałek na wtorek prawdopodobnie. Sex byl w piątek, niedzielę, poniedziałek i wtorek test za 12 dni
Podziel się: