reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
W ogóle to na bodajże pierwszej serii któregoś programu o in vitro lekarz wypowiadał się, że to jest pewna tajemnica jak to się dzieje, że niektóre jajeczka się połączą z plemnikiem, a inne nie, więc sam fakt owulacji i czekających plemników to tylko szansa, a nie pewność. Nie z każdego jajeczka jest szansa na zarodem i nie z każdego zarodka jest szansa na dziecko. Inaczej życie nie byłoby cudem. Muszę wszystkie okoliczności zagrać jednocześnie i chyba dlatego tu jesteśmy....
Niestety czasami jest tak, ze niby wszystko wiesz, ogarniasz, ustawiasz i pilnujesz, przyjmujesz pewne ramy czasowe a mimo to dalej coś nie gra. Widocznie nie wszystko jeszcze wiemy, inaczej problem niepłodności nie występowałby wcale.

@Bibi89 ej kochaniutka, jak już tu jesteś to daj znać co u Ciebie ;* ❤️
Ale mnie wypatrzyłaś! Dziękuję że pytasz 🥰 Czasem zerkam tutaj Ale tylko na pierwszą stronę bo przez pracę nie mam teraz za dużo wolnego czasu. U nas już 30 tydzień 🙈🫣 zegar tyka, stres rośnie proporcjonalnie do ekscytacji 🤯🤠 powoli zamykam sprawy w pracy i szykuje się na wolne 😁 czeka mnie pranie, sprzątanie, ogarnianie i czekanie na jegomościa 😁 🫣

Ale mnie wypatrzyłaś! Dziękuję że pytasz 🥰 Czasem zerkam tutaj Ale tylko na pierwszą stronę bo przez pracę nie mam teraz za dużo wolnego czasu. U nas już 30 tydzień 🙈🫣 zegar tyka, stres rośnie proporcjonalnie do ekscytacji 🤯🤠 powoli zamykam sprawy w pracy i szykuje się na wolne 😁 czeka mnie pranie, sprzątanie, ogarnianie i czekanie na jegomościa 😁 🫣
CUDOWNIE!!! :*

reklama
Do góry