reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

A ja pauzuje dla przypomnienia bo stary nie chce dziecka skorpiona + gin zalecala miesiąc na regenerację po poronieniu..
Tak pauzuje, że mam dziś 12 dc.a stary w nocy pyta kończymy w środku, ja mówię tak tak jeszcze czas do owulacji się wyrobimy żeby gumki kupić...
Po czym dziś mnie napierdala jajnik jak na owulacje...idę szczać na owulacyjny zatem...

reklama
A ja pauzuje dla przypomnienia bo stary nie chce dziecka skorpiona + gin zalecala miesiąc na regenerację po poronieniu..
Tak pauzuje, że mam dziś 12 dc.a stary w nocy pyta kończymy w środku, ja mówię tak tak jeszcze czas do owulacji się wyrobimy żeby gumki kupić...
Po czym dziś mnie napierdala jajnik jak na owulacje...idę szczać na owulacyjny zatem...
to co, 27 czy 28.02 sikasz? 😁

Zapisałam się do lekarza, którego ostatnio wyszukałam i nam naprawdę dużo dobrych opinii, plus jedna moja znajoma do niego chodziła, zobaczę, najwyżej stracę kilka stów .....Na innego nie mam na razie pomysłu. A przynajmniej często przyjmuje to nie byłoby problemu z moni, obym w sumie do tego czasu nie dostała okresu żeby można zrobić usg.

@Lady With Cats a może to krwawienie z powodu polipa? Może warto zrobić usg? Ja miałam podobnie kilka lat temu, był to polip, ale wyszedł w jednym na cztery usg- tzn. czterech lekarzy nie widziało, jeden widział.

Ale mnie wypatrzyłaś! Dziękuję że pytasz 🥰 Czasem zerkam tutaj Ale tylko na pierwszą stronę bo przez pracę nie mam teraz za dużo wolnego czasu. U nas już 30 tydzień 🙈🫣 zegar tyka, stres rośnie proporcjonalnie do ekscytacji 🤯🤠 powoli zamykam sprawy w pracy i szykuje się na wolne 😁 czeka mnie pranie, sprzątanie, ogarnianie i czekanie na jegomościa 😁 🫣
Chyba 13 chciałaś napisać 🤯🤯🤯🤯😱 ten czas nie ma litości 🙄

Dziewczyny, może orientujecie się... Mąż drugi raz próbuje dostać skierowanie do poradni genetycznej, lekarz nie chce mu wystawić bo podobno nie ma podstaw. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć na gorąco czy jest w ogóle jakas podstawa prawna że mąż w związku z moimi poronieniami ma prawo już dostać skierowanie do genetyka? Czy od razu dzwonić do rzecznika praw pacjenta? Jestem wściekła 😤

reklama
Zapisałam się do lekarza, którego ostatnio wyszukałam i nam naprawdę dużo dobrych opinii, plus jedna moja znajoma do niego chodziła, zobaczę, najwyżej stracę kilka stów .....Na innego nie mam na razie pomysłu. A przynajmniej często przyjmuje to nie byłoby problemu z moni, obym w sumie do tego czasu nie dostała okresu żeby można zrobić usg.
a na kiedy się zapisałaś?

Do góry