reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Odnośnie tematu... Ja dziś rano sikałam jak szalona, co chwilę. Pierwsza moja myśl - jestem w ciąży! Chwilę później przypomniałam sobie, że jeszcze w tym cyklu nie miałam owulacji ani nawet seksu. 😂 Jednak 12h pracy w nocy i wypicie 2l wody zrobiło swoje. Przyjmuję to na klatę. 😅
Ja po owu zawsze sikam więcej :D teraz to już niczego w tym nie dopatruje ;p

reklama
Moja Ty przyjaciółko w niedoli, jak to dobrze, ze to nie tylko ja sobie świetnie dalam radę z porodem 😂😂🙈🙈 order dla mnie
Tak kochana tak. Jeden order dla ciebie, drugi dla mnie za rodzenie ze złączonymi nogami też się należy :) przez pierwsze 3 lata nie chciałam słyszeć, ze mam rodzić drugie i jeszcze raz przez to przechodzić...pocieszę się zatem. Przy drugim darłam się jak opętana o 3 w nocy pół Żelaznej pobudziłam, ale urodziłam na 2 partym o razu, żeby się tak nie mordować 50 minut. Mam wpisane w kartę - parte - 2 minuty.
nika w odkrywaniu momentu owulacji jednak radzę się dziewczynom nie sugerować
mnie też bolą jajniki jak jajeczko rośnie odkąd biorę inozytol :rolleyes:
Ja po owu zawsze sikam więcej :D teraz to już niczego w tym nie dopatruje ;p
Ja po owu jestem od razu wzdęta, więc was biję na głowę, bo mi brzuch rośnie razem z owulacją czyli w ciąży jestem jak tylko owulacja wystąpi

@Charlotte9 ja jestem nienormalna więc ja bym poszła jutro na betę w celach diagnostycznych, czyli czy rośnie czy spada..

reklama
W ogóle to na bodajże pierwszej serii któregoś programu o in vitro lekarz wypowiadał się, że to jest pewna tajemnica jak to się dzieje, że niektóre jajeczka się połączą z plemnikiem, a inne nie, więc sam fakt owulacji i czekających plemników to tylko szansa, a nie pewność. Nie z każdego jajeczka jest szansa na zarodek i nie z każdego zarodka jest szansa na dziecko (zagnieżdżenie). Inaczej życie nie byłoby cudem. Muszą się wszystkie okoliczności zagrać jednocześnie i chyba dlatego tu jesteśmy....

Do góry