reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, może orientujecie się... Mąż drugi raz próbuje dostać skierowanie do poradni genetycznej, lekarz nie chce mu wystawić bo podobno nie ma podstaw. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć na gorąco czy jest w ogóle jakas podstawa prawna że mąż w związku z moimi poronieniami ma prawo już dostać skierowanie do genetyka? Czy od razu dzwonić do rzecznika praw pacjenta? Jestem wściekła 😤
niestety nie wiem, ale nie poddawajcie się, walczcie o swoje!

reklama
Miałam już nie kupować testów owulacyjnych No ale staraczkowa głowa kazała inaczej i zamówiłam z babyplana.
Patrzcie jaki słodki kubeczek na siki dostałam 🥰 az sobie chyba sikne dzisiaj

Załączniki

• BC3EFCCE-B52F-449B-A5EE-C20C81BC4CE3.jpeg
    BC3EFCCE-B52F-449B-A5EE-C20C81BC4CE3.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 81
Zaraz zdechnę! O boszszszsz od CP tak mnie boli brzuch podczas miesiączki… a jajnik bez jajowodu chce eksplodować 🤦‍♀️ ibuprom i nospa nie pomaga.. polecacie coś?
Zaraz zdechnę! O boszszszsz od CP tak mnie boli brzuch podczas miesiączki… a jajnik bez jajowodu chce eksplodować 🤦‍♀️ ibuprom i nospa nie pomaga.. polecacie coś?
vemonis femin , deksak sl
A z rzeczy na receptę ketonal i nimesil

Dziewczyny, może orientujecie się... Mąż drugi raz próbuje dostać skierowanie do poradni genetycznej, lekarz nie chce mu wystawić bo podobno nie ma podstaw. Czy jesteście w stanie mi powiedzieć na gorąco czy jest w ogóle jakas podstawa prawna że mąż w związku z moimi poronieniami ma prawo już dostać skierowanie do genetyka? Czy od razu dzwonić do rzecznika praw pacjenta? Jestem wściekła 😤
Nie odpowiem Ci bardzo konkretnie, nie znam podstawy prawnej, ale mam znajomą, która jest genetykiem i generalnie zajmują się teraz głównie pacjentami, którym wychodzi coś w badamygeny lub mają "bogatą" historię okno w rodzinie- co ciekawe- nie trzeba jej dokumentować. Ja akurat chodziłam na NFZ, ale to też inna sytuacja, bo mnie skierował po prostu lekarz i weszłam w program rządowy, aczkolwiek wizyty też polegały na dawaniu skierować, na niczym innym. Jeśli Wam zależy to może warto spróbować prywatnie?

reklama
Eeeej, zupełnie nie pomyślałam, masz racje. No, ale spojrzałam, że terminu na 22:22 nie ma, więc pozostaje mi mieć nadzieję, że o 10:22 będzie kulminacyjny punkt wizyty.
I może zrobię 22 wdechy przed wejściem. Do 22 pytań może nawet dojdę, chociaż na liście na razie 9.

Do góry