reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A do mnie szefowa przyszła pogadać, pytała się, czy wczoraj wszystko dobrze (nie zna szczegółów, wie tylko, ze lekarz) i ja mówię, ze nie udało się zrobić tego co było planowane, to powiedziała, że jej przykro, zdrowie jest najważniejsze i że zawsze będzie z jej strony wyrozumiałość, jeślii chodzi o wizyty u lekarzy i sprawy zdrowotne.
taka szefowa to skarb ❤️
ja swojego szefa nawet nie znam 😂

A ja chciałam sama siebie pochwalić 😋 za to, że od 8 dni regularnie mierze temperaturę. Nie sądziłam, że będę aż tak systematyczna ;)
Tak trzymaj! Brawo ;)
Harry Potter Lol GIF by Sky

Tak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce :p
Eh z tymi chłopami

Tak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce :p
działaj, powodzenia, daj znać czy się udało :)

kurcze przepraszam, tak bałam się że coś palne. Jadę na tej głupiej aplikacji a tu nie ma żadnych dodatkowych informacji

Ale trochę też rozumiem że wszystko gra dopiero od mniej niż roku więc mam nadzieję że po prostu się w końcu uda! 🤞i że napewno nic innego już się nie dzieje
Spoko, nic się nie stało😉.
W sumie to by było dziwne znać historię starań każdej z tu obecnych dziewcząt.

reklama
Cześć :) to mój kolejny miesiąc starań... właściwie już 8 albo 9 przestałam liczyć z tego wszystkiego. Powiedzcie czy stan zapalny który wyszedł w cytologi mógłby mieć wpływ na to że się nie udaje? Luty już po testowaniu bo właśnie kończy mi się okres :(

Do góry