reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
taka szefowa to skarbA do mnie szefowa przyszła pogadać, pytała się, czy wczoraj wszystko dobrze (nie zna szczegółów, wie tylko, ze lekarz) i ja mówię, ze nie udało się zrobić tego co było planowane, to powiedziała, że jej przykro, zdrowie jest najważniejsze i że zawsze będzie z jej strony wyrozumiałość, jeślii chodzi o wizyty u lekarzy i sprawy zdrowotne.
ja swojego szefa nawet nie znam
aurii_orelii
Tak trzymaj! BrawoA ja chciałam sama siebie pochwalić za to, że od 8 dni regularnie mierze temperaturę. Nie sądziłam, że będę aż tak systematyczna
Brownie1992
Moderator
Eh z tymi chłopamiTak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce
Bolilol
działaj, powodzenia, daj znać czy się udałoTak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce
Brownie1992
Moderator
Mój chłop się rozchorował i żre antybiotyk. Idealnie na owu
Spoko, nic się nie stało.kurcze przepraszam, tak bałam się że coś palne. Jadę na tej głupiej aplikacji a tu nie ma żadnych dodatkowych informacji
Ale trochę też rozumiem że wszystko gra dopiero od mniej niż roku więc mam nadzieję że po prostu się w końcu uda! i że napewno nic innego już się nie dzieje
W sumie to by było dziwne znać historię starań każdej z tu obecnych dziewcząt.
Dziewczyny, jestem przed tą kolposkopią.
Trzymajcie kciuki, bo trochę się denerwuję.
Dam znać po wszystkim.
Trzymajcie kciuki, bo trochę się denerwuję.
Dam znać po wszystkim.
reklama
paaa123
Początkująca w BB
Cześć to mój kolejny miesiąc starań... właściwie już 8 albo 9 przestałam liczyć z tego wszystkiego. Powiedzcie czy stan zapalny który wyszedł w cytologi mógłby mieć wpływ na to że się nie udaje? Luty już po testowaniu bo właśnie kończy mi się okres
Podziel się: