reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A do mnie szefowa przyszła pogadać, pytała się, czy wczoraj wszystko dobrze (nie zna szczegółów, wie tylko, ze lekarz) i ja mówię, ze nie udało się zrobić tego co było planowane, to powiedziała, że jej przykro, zdrowie jest najważniejsze i że zawsze będzie z jej strony wyrozumiałość, jeślii chodzi o wizyty u lekarzy i sprawy zdrowotne.
taka szefowa to skarb ❤️
ja swojego szefa nawet nie znam 😂

A ja chciałam sama siebie pochwalić 😋 za to, że od 8 dni regularnie mierze temperaturę. Nie sądziłam, że będę aż tak systematyczna ;)
Tak trzymaj! Brawo ;)
Harry Potter Lol GIF by Sky

Tak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce :p
Eh z tymi chłopami

Tak. Dziękuje. Na pewno info, ze jeszcze nie było owu pomogło, no i mąż od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkanie… wiec… o 15 muszę przejąć sprawy w swoje ręce :p
działaj, powodzenia, daj znać czy się udało :)

kurcze przepraszam, tak bałam się że coś palne. Jadę na tej głupiej aplikacji a tu nie ma żadnych dodatkowych informacji

Ale trochę też rozumiem że wszystko gra dopiero od mniej niż roku więc mam nadzieję że po prostu się w końcu uda! 🤞i że napewno nic innego już się nie dzieje
Spoko, nic się nie stało😉.
W sumie to by było dziwne znać historię starań każdej z tu obecnych dziewcząt.

reklama
Cześć :) to mój kolejny miesiąc starań... właściwie już 8 albo 9 przestałam liczyć z tego wszystkiego. Powiedzcie czy stan zapalny który wyszedł w cytologi mógłby mieć wpływ na to że się nie udaje? Luty już po testowaniu bo właśnie kończy mi się okres :(

Do góry