reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
W ogóle to byłam dzisiaj pod Warszawska klinika bocian i uważam to za przeznaczenie :D
Mówisz wszędzie znajdziesz to co cię interesuje? ;P
pytała się, czy wczoraj wszystko dobrze (nie zna szczegółów, wie tylko, ze lekarz) i ja mówię, ze nie udało się zrobić tego co było planowane, to powiedziała, że jej przykro, zdrowie jest najważniejsze i że zawsze będzie z jej strony wyrozumiałość, jeślii chodzi o wizyty u lekarzy i sprawy zdrowotne.
Super babka! Cudownie jakby każda z nas taką szefową miała!
A ja chciałam sama siebie pochwalić 😋 za to, że od 8 dni regularnie mierze temperaturę. Nie sądziłam, że będę aż tak systematyczna ;)
Zazdroszczę, ja bym chciała, ale mobilizacji mi brak...
od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkani
Nie daj się zbyć, działaj póki owu w grze!
Mój chłop się rozchorował i żre antybiotyk. Idealnie na owu 🤣
Ma wyczucie czasu. Mój choruje od tygodnia, nie wiem ile jeszcze przetrwam ;)
Halo, dziewczyny, odpowiedzcie koleżance!
Ja się niestety nie znam na tym, bo cytologie zawsze miałam dobrą. Ale napewno któraś wie!
Ja nie ruszam odpowiadania jak się nie znam a na cytologiach i na tarczycach nie mam bladego pojęcia, więc zawsze liczę, że ktoś znający się podejmie temat

a jest chory ale chętny na działanie czy chory i stan agonalny? ciekawe jak szybko antybiotyki wpływają na plemniki 🤔 a ma gorączkę?
Nad tym też dumam jak antybiotyk wpływa na plemniki. Mój właśnie łykał teraz. Miesiąc i tak pauzujemy, ale zanim nowe plemniki będa to 76 dni. Na Boga tyle czekać nie będę....

reklama
Do góry