LadyCaro
Fanka BB :)
Kciuki!Dziewczyny, jestem przed tą kolposkopią.
Trzymajcie kciuki, bo trochę się denerwuję.
Dam znać po wszystkim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki!Dziewczyny, jestem przed tą kolposkopią.
Trzymajcie kciuki, bo trochę się denerwuję.
Dam znać po wszystkim.
Jutro albo niedzielao nieeeeee. A kiedy masz owu?
wal w pociagujakie prawie? Już weekend! Jeszcze tylko 7h w pociągu, 30 minut dojazdu do domu i będę mogła napić się winkaaaaa!
niestety srak. Cały dzień raz mniej raz bardziej instensywne brązowe plamienia i trochę gruzu.słusznie! A jak Twoja okresową sytuacja?
a jest chory ale chętny na działanie czy chory i stan agonalny? ciekawe jak szybko antybiotyki wpływają na plemniki a ma gorączkę?Jutro albo niedziela
Mówisz wszędzie znajdziesz to co cię interesuje? ;PW ogóle to byłam dzisiaj pod Warszawska klinika bocian i uważam to za przeznaczenie
Super babka! Cudownie jakby każda z nas taką szefową miała!pytała się, czy wczoraj wszystko dobrze (nie zna szczegółów, wie tylko, ze lekarz) i ja mówię, ze nie udało się zrobić tego co było planowane, to powiedziała, że jej przykro, zdrowie jest najważniejsze i że zawsze będzie z jej strony wyrozumiałość, jeślii chodzi o wizyty u lekarzy i sprawy zdrowotne.
Zazdroszczę, ja bym chciała, ale mobilizacji mi brak...A ja chciałam sama siebie pochwalić za to, że od 8 dni regularnie mierze temperaturę. Nie sądziłam, że będę aż tak systematyczna
Nie daj się zbyć, działaj póki owu w grze!od rana tez milutki, mowil ze kocha, ze tuli i ze dziś pobaraszkujemy - jak tylko skończy coś w pracy, ale już prawie 15 a on ciagle przy kompie, a ja na 16 miałam iść na trening, a ten z kolei na 19 ma zaplanowane od pół roku spotkani
Ma wyczucie czasu. Mój choruje od tygodnia, nie wiem ile jeszcze przetrwamMój chłop się rozchorował i żre antybiotyk. Idealnie na owu
Ja nie ruszam odpowiadania jak się nie znam a na cytologiach i na tarczycach nie mam bladego pojęcia, więc zawsze liczę, że ktoś znający się podejmie tematHalo, dziewczyny, odpowiedzcie koleżance!
Ja się niestety nie znam na tym, bo cytologie zawsze miałam dobrą. Ale napewno któraś wie!
nie maaaaaaaam!,wal w pociagu
Nad tym też dumam jak antybiotyk wpływa na plemniki. Mój właśnie łykał teraz. Miesiąc i tak pauzujemy, ale zanim nowe plemniki będa to 76 dni. Na Boga tyle czekać nie będę....a jest chory ale chętny na działanie czy chory i stan agonalny? ciekawe jak szybko antybiotyki wpływają na plemniki a ma gorączkę?
co za lipa. Ale z dwojga złego niech ten gruz wylatuje, to akurat bardzo dobrze, niech się czyściniestety srak. Cały dzień raz mniej raz bardziej instensywne brązowe plamienia i trochę gruzu.