reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
wybaczcie że mnie malo, ale miałam zapierdziel w pracy dzis, na szczęście już koniec, idę po kawę i ponadrabiam co tam u Was, uffff
Już prawie weekend 💃

wybaczcie że mnie malo, ale miałam zapierdziel w pracy dzis, na szczęście już koniec, idę po kawę i ponadrabiam co tam u Was, uffff
Już prawie weekend 💃
Ja pracuje do 16, ale mam w doopie, cały dzień siedziałam nad takim jednym wielkim kolosem, właśnie go skończyłam i nie mam zamiaru się brać za nowe zadania.

Cześć :) to mój kolejny miesiąc starań... właściwie już 8 albo 9 przestałam liczyć z tego wszystkiego. Powiedzcie czy stan zapalny który wyszedł w cytologi mógłby mieć wpływ na to że się nie udaje? Luty już po testowaniu bo właśnie kończy mi się okres :(
Halo, dziewczyny, odpowiedzcie koleżance!
Ja się niestety nie znam na tym, bo cytologie zawsze miałam dobrą. Ale napewno któraś wie!

reklama
Do góry