reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja też lubię sama chodzić na jedzenie i nie sprawia mi to problemu :D

Ja już zdazylam się wstawic winem, ale mężu nie chce pic i narzeka na gardło :D i tak sobie leżymy i gadamy i wszystko spoko i nagle mi wyskakuje, ze maja na recepcji teraz taka młodziutka i bardzo ładna dziewczynę i myślał dziś ze jej się spodobał, bo tak ładnie się uśmiechała, ale okazało się ze do każdego się tak uśmiechała. I kiedyś miałabym wywalone na takie info, bo bylam bardziej pewna siebie, ale jednak z czasem ta pewność się gubi i tez mi już opadła chęć na zabawy
a jak myślisz skąd Ci się to wzięło?

Ja też lubię sama chodzić na jedzenie i nie sprawia mi to problemu :D

Ja już zdazylam się wstawic winem, ale mężu nie chce pic i narzeka na gardło :D i tak sobie leżymy i gadamy i wszystko spoko i nagle mi wyskakuje, ze maja na recepcji teraz taka młodziutka i bardzo ładna dziewczynę i myślał dziś ze jej się spodobał, bo tak ładnie się uśmiechała, ale okazało się ze do każdego się tak uśmiechała. I kiedyś miałabym wywalone na takie info, bo bylam bardziej pewna siebie, ale jednak z czasem ta pewność się gubi i tez mi już opadła chęć na zabawy
Kuuuurwa, faceci czasem tak strzelają z doooopy. Ja ze swoim mam tak, że niby słyszę sporo komplementów, wiem, że mu się podobam, ale jednocześnie jestem realistką i zdaję sobie sprawę, że nie tak jak na początku i o ile właśnie kiedyś w ogóle nie byłam czuła na takie teksty tak teraz bardzo mnie wkurwiają.

Jutro opierdole mojego szefa! Ale mnie wkurwił!
Spycha na mnie obowiązki głównego księgowego z które bierze gruby hajs a każe mi to robić. Jeszcze kurva **** złamas dziś daje mi termin do jutra. Ustawia calle poza godzinami mojej pracy, od tego roku nadgodziny nie są wypłacane tylko mam odbierać. Kiedy kurva jak jeszcze w tym roku nie wyszłam punktualnie z pracy. Jestem taka zła tak nabuzowana, że coś rozjebie.
Jak się czujesz?

A ja mam do Was pytanie, do dziewczyn co mają monitoring, czy ból jajników pokrywa Wam się z owulacja czy jest raczej przed/po?
Ja nie miałam monitoringu i zawsze mnie zastanawia w którym momencie jest ból "okoloowulacyjny", czy może jest to sprawa indywidualna każdej z nas...
Jak to u Was bywa?

A ja mam do Was pytanie, do dziewczyn co mają monitoring, czy ból jajników pokrywa Wam się z owulacja czy jest raczej przed/po?
Ja nie miałam monitoringu i zawsze mnie zastanawia w którym momencie jest ból "okoloowulacyjny", czy może jest to sprawa indywidualna każdej z nas...
Jak to u Was bywa?
mnie jajniki bolą tak dzień-dwa przed i dzień-dwa po, czasami dłużej, ale wtedy bardziej czuje te jajniki niż tak faktycznie bolą

reklama
Do góry