reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Stary pyta, czy ma dzisiaj wolne. Roześmiałam się tylko, ale może jednak go dopadnę … chociaż ja sama nie mam libido dzisiaj wcale.

reklama
No jak tak czytam to nie widzę sensu przerywania…. Ale skoro @lady_in_blue mówi, że przed transferem się nie powinno to może coś w tym jest …🤔
no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówi :)
Ale to pewnie też zależy od przewagi wad nad zaletami lub na odwrót. Ja dostałam na endometrium, razem z l-karnityną. Więc może zalety tego dla mojego endo przewyższają wady tego rozwiązania 🤷‍♀️

Pamiętajmy, że suple to jest indywidualna sprawa :) nie wszystko jest dla wszystkich i to, że ja biorę 5000jednostek wit D, to nie znaczy, że każdemu to będzie służyć: ja mam niedobór, ktoś będzie wchodził w za wysoki poziom wit D :)

Na sobotę przygotuję listę supli i leków, które biorę i w jakiej dawce - jak mi coś każą odstawić, to się tym z Wami podzielę :)

Załączniki

• d6adba8e-bd71-4f18-b7fc-4e1a42b638de.jpeg
    d6adba8e-bd71-4f18-b7fc-4e1a42b638de.jpeg
    53,5 KB · Wyświetleń: 72
no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówi :)
Ale to pewnie też zależy od przewagi wad nad zaletami lub na odwrót. Ja dostałam na endometrium, razem z l-karnityną. Więc może zalety tego dla mojego endo przewyższają wady tego rozwiązania 🤷‍♀️

Pamiętajmy, że suple to jest indywidualna sprawa :) nie wszystko jest dla wszystkich i to, że ja biorę 5000jednostek wit D, to nie znaczy, że każdemu to będzie służyć: ja mam niedobór, ktoś będzie wchodził w za wysoki poziom wit D :)

Na sobotę przygotuję listę supli i leków, które biorę i w jakiej dawce - jak mi coś każą odstawić, to się tym z Wami podzielę :)
Ja właśnie teraz zbadam sobie witaminę D, noszę się z tym od dawna, a lekarka wczoraj też mi ro zaleciła. Zastanawiam się jeszcze nad krzywymi, jakoś średnio mi się uśmiechają, musiałabym pójść do pracy później to raz, a dwa, że chyba nie do końca widzę podstawy żeby akurat u mnie te badania miały sens.

reklama
Ja też lubię sama chodzić na jedzenie i nie sprawia mi to problemu :D

Ja już zdazylam się wstawic winem, ale mężu nie chce pic i narzeka na gardło :D i tak sobie leżymy i gadamy i wszystko spoko i nagle mi wyskakuje, ze maja na recepcji teraz taka młodziutka i bardzo ładna dziewczynę i myślał dziś ze jej się spodobał, bo tak ładnie się uśmiechała, ale okazało się ze do każdego się tak uśmiechała. I kiedyś miałabym wywalone na takie info, bo bylam bardziej pewna siebie, ale jednak z czasem ta pewność się gubi i tez mi już opadła chęć na zabawy

Do góry