reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Stary pyta, czy ma dzisiaj wolne. Roześmiałam się tylko, ale może jednak go dopadnę … chociaż ja sama nie mam libido dzisiaj wcale.

reklama
No jak tak czytam to nie widzę sensu przerywania…. Ale skoro @lady_in_blue mówi, że przed transferem się nie powinno to może coś w tym jest …🤔
no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówi :)
Ale to pewnie też zależy od przewagi wad nad zaletami lub na odwrót. Ja dostałam na endometrium, razem z l-karnityną. Więc może zalety tego dla mojego endo przewyższają wady tego rozwiązania 🤷‍♀️

Pamiętajmy, że suple to jest indywidualna sprawa :) nie wszystko jest dla wszystkich i to, że ja biorę 5000jednostek wit D, to nie znaczy, że każdemu to będzie służyć: ja mam niedobór, ktoś będzie wchodził w za wysoki poziom wit D :)

Na sobotę przygotuję listę supli i leków, które biorę i w jakiej dawce - jak mi coś każą odstawić, to się tym z Wami podzielę :)

Załączniki

• d6adba8e-bd71-4f18-b7fc-4e1a42b638de.jpeg
    d6adba8e-bd71-4f18-b7fc-4e1a42b638de.jpeg
    53,5 KB · Wyświetleń: 79
no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówi :)
Ale to pewnie też zależy od przewagi wad nad zaletami lub na odwrót. Ja dostałam na endometrium, razem z l-karnityną. Więc może zalety tego dla mojego endo przewyższają wady tego rozwiązania 🤷‍♀️

Pamiętajmy, że suple to jest indywidualna sprawa :) nie wszystko jest dla wszystkich i to, że ja biorę 5000jednostek wit D, to nie znaczy, że każdemu to będzie służyć: ja mam niedobór, ktoś będzie wchodził w za wysoki poziom wit D :)

Na sobotę przygotuję listę supli i leków, które biorę i w jakiej dawce - jak mi coś każą odstawić, to się tym z Wami podzielę :)
Ja właśnie teraz zbadam sobie witaminę D, noszę się z tym od dawna, a lekarka wczoraj też mi ro zaleciła. Zastanawiam się jeszcze nad krzywymi, jakoś średnio mi się uśmiechają, musiałabym pójść do pracy później to raz, a dwa, że chyba nie do końca widzę podstawy żeby akurat u mnie te badania miały sens.

reklama
Ja też lubię sama chodzić na jedzenie i nie sprawia mi to problemu :D

Ja już zdazylam się wstawic winem, ale mężu nie chce pic i narzeka na gardło :D i tak sobie leżymy i gadamy i wszystko spoko i nagle mi wyskakuje, ze maja na recepcji teraz taka młodziutka i bardzo ładna dziewczynę i myślał dziś ze jej się spodobał, bo tak ładnie się uśmiechała, ale okazało się ze do każdego się tak uśmiechała. I kiedyś miałabym wywalone na takie info, bo bylam bardziej pewna siebie, ale jednak z czasem ta pewność się gubi i tez mi już opadła chęć na zabawy

Do góry