Nasturtium
Fanka BB :)
Stary pyta, czy ma dzisiaj wolne. Roześmiałam się tylko, ale może jednak go dopadnę … chociaż ja sama nie mam libido dzisiaj wcale.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też. Najgorzej to takie chooy wie co.trzymam mocno kciuki, żeby jutro Cię już porządnie zalało!
I są jakieś efekty?Tak, biorę
no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówiNo jak tak czytam to nie widzę sensu przerywania…. Ale skoro @lady_in_blue mówi, że przed transferem się nie powinno to może coś w tym jest …
Ja właśnie teraz zbadam sobie witaminę D, noszę się z tym od dawna, a lekarka wczoraj też mi ro zaleciła. Zastanawiam się jeszcze nad krzywymi, jakoś średnio mi się uśmiechają, musiałabym pójść do pracy później to raz, a dwa, że chyba nie do końca widzę podstawy żeby akurat u mnie te badania miały sens.no nasza Niebieska bez wątpienia wie co mówi
Ale to pewnie też zależy od przewagi wad nad zaletami lub na odwrót. Ja dostałam na endometrium, razem z l-karnityną. Więc może zalety tego dla mojego endo przewyższają wady tego rozwiązania
Pamiętajmy, że suple to jest indywidualna sprawa nie wszystko jest dla wszystkich i to, że ja biorę 5000jednostek wit D, to nie znaczy, że każdemu to będzie służyć: ja mam niedobór, ktoś będzie wchodził w za wysoki poziom wit D
Na sobotę przygotuję listę supli i leków, które biorę i w jakiej dawce - jak mi coś każą odstawić, to się tym z Wami podzielę
Usunęłabym kotleciora albo zamieniła na wege i byłoby super dla mniea proszę
Ulubione wyjazdowe żarełkoa proszę