reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

A tak w ogóle to macie problem z tym, żeby pójść same do restauracji na obiad albo kolacje, wypić sobie drinka, posiedzieć?

Bo mi się zawsze ludzie dziwią, że ja sama łażę. Kiedyś w sumie miałam z tym problem, ale delegacje mnie wyleczyły, bo bym z głodu umarła i teraz "w domu" też sobie chodzę.
Jak nie mieliśmy dziecka i pracowaliśmy w różnych godzinach pracy, to ja często jak kończyłam kilka godzin wcześniej - sama szłam sobie do restauracji czy innego baru na obiad :p

reklama
Jest trochę takich przypadków, wtedy niestety chyba nie pozostaje nic poza in vitro. Chociaż rozkminiająć to "na logikę" to jeśli wszystko jest super to dlaczego "naturalnie" nie można począć, a pozaustrojowo już tak?
Wydaje mi się, że najczęściej ludzie uprawiają seks w niewłaściwym momencie 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
A ja mam do Was pytanie, do dziewczyn co mają monitoring, czy ból jajników pokrywa Wam się z owulacja czy jest raczej przed/po?
Ja nie miałam monitoringu i zawsze mnie zastanawia w którym momencie jest ból "okoloowulacyjny", czy może jest to sprawa indywidualna każdej z nas...
Jak to u Was bywa?
Ja nie czuje praktycznie żadnych bóli ze strony moich narządów rodnych :( jedyny to ból przy okresie. Miałam monitoring i na ostatniej wizycie, gdzie już było pęknięcie, lekarz mnie pytał czy czułam i czy bolało. A ja nic 🤷‍♀️

Jestem załamana. Już nie wiem co mam robić. Chłop śpi. Wiedział, ze od dziś są te dni. Wczoraj wyszedł z kolega, nie spał i dziś mimo, ze sobie leżeliśmy i gadaliśmy, nagle stwierdził, ze jest kompletnie zjebany i idzie spać i mówi wprost, ze wie ze liczyłam na seks, ale on dziś nie da rady i żebym nie drążyła, bo nie chce się o to kłócić. Nie mam już siły do tego. 4 lata to już trwa. Ciagle coś. On chyba nie chce tych dzieci. Już dłużej nie dam rady.
chyba potrzebna Wam spokojna i szczera rozmowa...

Jestem załamana. Już nie wiem co mam robić. Chłop śpi. Wiedział, ze od dziś są te dni. Wczoraj wyszedł z kolega, nie spał i dziś mimo, ze sobie leżeliśmy i gadaliśmy, nagle stwierdził, ze jest kompletnie zjebany i idzie spać i mówi wprost, ze wie ze liczyłam na seks, ale on dziś nie da rady i żebym nie drążyła, bo nie chce się o to kłócić. Nie mam już siły do tego. 4 lata to już trwa. Ciagle coś. On chyba nie chce tych dzieci. Już dłużej nie dam rady.
Doskonale Cię rozumiem, przytulam …

reklama
Teraz nie drąż, ale nie możesz tak tego zostawić. Cos ewidentnie nie gra. Chlop sie przed czymś broni, bo o bycie bucem go nie podejrzewam.

Do góry