Nasturtium
Fanka BB :)
O, to ja nic nie wiem na ten temat!Bierzecie Q10 przez cały cykl? Bo jeśli dobrze pamietam, to @lady_in_blue pisala coś, że może utrudniać implantację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to ja nic nie wiem na ten temat!Bierzecie Q10 przez cały cykl? Bo jeśli dobrze pamietam, to @lady_in_blue pisala coś, że może utrudniać implantację
Krew żywa, nie taka, jak podczas 1 dnia miesiączki, jaśniejsza, ale żywa, czerwona. Był taki 1 chlust, a potem ta rdza.
Bo może się niszczy po drodze, jak musi już bardziej polegać na zasobach mojej zapeceoesowanej komórki. I jak połykam jeszcze trochę supli, to jajeczka będą lepszej jakości i wtedy zajdęNo wiesz, przemieszcza się może, to dobry znak, ale inna sprawa, że się nie zagnieżdża .
Tez na to liczę bierzesz może metformine przy pcos?Bo może się niszczy po drodze, jak musi już bardziej polegać na zasobach mojej zapeceoesowanej komórki. I jak połykam jeszcze trochę supli, to jajeczka będą lepszej jakości i wtedy zajdę
ja biorę cały. Moja gin kazała mi go brać w określonej ilości i nie mówiła o ograniczeniu w drugiej połowie cyklu, więc biorę całyBierzecie Q10 przez cały cykl? Bo jeśli dobrze pamietam, to @lady_in_blue pisala coś, że może utrudniać implantację
nie no, generalnie nie wiążę z tym żadnych nadziei, ale wolałabym, żeby rozkręciło się w okresW sumie krwawienie implantacyjne może mieć różną postać
Tak, bioręTez na to liczę bierzesz może metformine przy pcos?
I tego się trzymamy!Bo może się niszczy po drodze, jak musi już bardziej polegać na zasobach mojej zapeceoesowanej komórki. I jak połykam jeszcze trochę supli, to jajeczka będą lepszej jakości i wtedy zajdę
No jak tak czytam to nie widzę sensu przerywania…. Ale skoro @lady_in_blue mówi, że przed transferem się nie powinno to może coś w tym jest …ja biorę cały. Moja gin kazała mi go brać w określonej ilości i nie mówiła o ograniczeniu w drugiej połowie cyklu, więc biorę cały
trzymam mocno kciuki, żeby jutro Cię już porządnie zalało!nie no, generalnie nie wiążę z tym żadnych nadziei, ale wolałabym, żeby rozkręciło się w okres