reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Yyyy sprawdziłabym strumieniowym to 🍀✊✊
Ja za to mam tak, ze cieszę się, ze testowanie rozpoczynam od poniedziałku, gdy moj M jest w pracy, lubię być sama wtedy ze swoimi uczuciami. Nie chce wsparcia, gadania, pocieszania czy tez nawet rozluźniania zdaniem "mamy 3 już, no trudno, że się nie udało".. . Taka Zosia Samosia w tym temacie ze mnie...
Moj M tez " wali szklany " ja lubię w lampce elegancko - no ale dopasowuje się 😁😂🤣
Może się zapierali, bo przyjęli ze nie mają na tę ciążę szans 🍀
Czy na pewno? Ja tez nie mam jajowodu, ale pik mam co miesiąc 🤷‍♀️ tzn pik jest ale ovu nie ma?
Moj M zawsze mówi, nie wstawaj, leż i chłoń 🤣😂🤣
U mnie akurat ovu wyzbaczona na 14.02
PRZYPADEK NIE SĄDZĘ 😂🤣🤷‍♀️🍀💚

Moj M bardzo często takim romantycznym tekstem mnie częstuje i oki.🤣😂
Po latach staje się to normą, czasy udawania księcia i księżniczki minęły 😂🤣😂
To ja tak mam, wrzeszczę na wszystkich, co na klopie ubrania kładą, albo nie daj Bóg ręcznik- opierdalam, ze bakterie, że wariaty i wrzucam do prania... nie ważne kto nagi pod prysznicem stoi - córki drą się wtedy Mamo wyjdź, mam swoje kształty... i drzemy się wszyscy. Ogolnie głośni jesteśmy 🤣😂

O nie szczoteczki to nie nununu...
Teraz już nie, kontakty się rozluźniły z upływem czasu. Z 1 mamy kontakt staly, ale noe rozmawiamy juz tak intymbie szczegółowo, druga niestety odsunela sie troche bardzo, przez nieudane zycie uczuciowe chyba, potem u nas dwóch sluby, dzieci, kredyty u niej wieczna zabawa i bycie wesołą singielką, niechęć do posiadania dzieci, a moze niemożność przez wybor specyficznych partnerów i w sumie nie wiem . Zbudowała taki mur wokol siebie, ze trudno go przebić, za stara jestem na domysły, probowałam kilka razy no ale, wolalabym, zeby szczerze przedstawila swoje poglądy a mam wrażenie ze sie maskuje. A szkoda, bo byla moją psiapsi numer 1... a potem bylysmy 3 i to byly najpiękniejsze lata przyjazni.

Moj M to tez często mowi jako drugie i ja przez 7 dni plodnych tez tak pytam o sex 😁
Kurła to nie cień to kreska o zesz💚🍀🌈✊✊
Czekamy na betę 70 i prog 30 💪
🤜🤛
Bierzesz udział w konkursie na najdłuższy wpis czy na najwięcej cytowań? 😆
Reality Show Singer GIF by NBC

A propos dobrych fluidów.

Dziewczyny, jestem na diecie i mam już minus 4,5 kg na wadze💪🏻.

Po 4 latach postanowienie o diecie i redukcji wagi się realizuje🌈🔥.
super to już coś, najtrudniej ruszyć z miejsca. Jakis plan działania ? Ja niestety mam w drugą stronę, jem a nie tyje..jak jadłam 2obiady dziennie to przytyłam w pół roku 6kg, teraz znów muszę przytyć trochę :)

szczerze mówiąc to ja nie rozumiem pchania proga jak jest poniżej 1, a beta dodatnia. Nie, nie uda się uratowac takiej ciąży a można jeszcze karmić ciażę uszkodzoną albo pozamacziczną.
No to chyba zmieniam lekarza 🙄 chyba że jeszcze zmierzę proga 7 dni po owulacji hmmm

No to chyba zmieniam lekarza 🙄 chyba że jeszcze zmierzę proga 7 dni po owulacji hmmm
wiesz no tak cieżko mi powiedzieć, bo nie znam całego obrazu. Ale jakby przy moim biochemie, gdzie miałam bete 8 i proga 1 ktoś chciał dać duphaston to bym się w głowę popukała

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
Tak, normalnie jak na okres, Juz byłam pewna, że się nie udało. Ale cycki były o wiele za duże i ten brzuch tak naprawdę bolał jednak inaczej.

Do góry