reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Yyyy sprawdziłabym strumieniowym to 🍀✊✊
Ja za to mam tak, ze cieszę się, ze testowanie rozpoczynam od poniedziałku, gdy moj M jest w pracy, lubię być sama wtedy ze swoimi uczuciami. Nie chce wsparcia, gadania, pocieszania czy tez nawet rozluźniania zdaniem "mamy 3 już, no trudno, że się nie udało".. . Taka Zosia Samosia w tym temacie ze mnie...
Moj M tez " wali szklany " ja lubię w lampce elegancko - no ale dopasowuje się 😁😂🤣
Może się zapierali, bo przyjęli ze nie mają na tę ciążę szans 🍀
Czy na pewno? Ja tez nie mam jajowodu, ale pik mam co miesiąc 🤷‍♀️ tzn pik jest ale ovu nie ma?
Moj M zawsze mówi, nie wstawaj, leż i chłoń 🤣😂🤣
U mnie akurat ovu wyzbaczona na 14.02
PRZYPADEK NIE SĄDZĘ 😂🤣🤷‍♀️🍀💚

Moj M bardzo często takim romantycznym tekstem mnie częstuje i oki.🤣😂
Po latach staje się to normą, czasy udawania księcia i księżniczki minęły 😂🤣😂
To ja tak mam, wrzeszczę na wszystkich, co na klopie ubrania kładą, albo nie daj Bóg ręcznik- opierdalam, ze bakterie, że wariaty i wrzucam do prania... nie ważne kto nagi pod prysznicem stoi - córki drą się wtedy Mamo wyjdź, mam swoje kształty... i drzemy się wszyscy. Ogolnie głośni jesteśmy 🤣😂

O nie szczoteczki to nie nununu...
Teraz już nie, kontakty się rozluźniły z upływem czasu. Z 1 mamy kontakt staly, ale noe rozmawiamy juz tak intymbie szczegółowo, druga niestety odsunela sie troche bardzo, przez nieudane zycie uczuciowe chyba, potem u nas dwóch sluby, dzieci, kredyty u niej wieczna zabawa i bycie wesołą singielką, niechęć do posiadania dzieci, a moze niemożność przez wybor specyficznych partnerów i w sumie nie wiem . Zbudowała taki mur wokol siebie, ze trudno go przebić, za stara jestem na domysły, probowałam kilka razy no ale, wolalabym, zeby szczerze przedstawila swoje poglądy a mam wrażenie ze sie maskuje. A szkoda, bo byla moją psiapsi numer 1... a potem bylysmy 3 i to byly najpiękniejsze lata przyjazni.

Moj M to tez często mowi jako drugie i ja przez 7 dni plodnych tez tak pytam o sex 😁
Kurła to nie cień to kreska o zesz💚🍀🌈✊✊
Czekamy na betę 70 i prog 30 💪
🤜🤛
Bierzesz udział w konkursie na najdłuższy wpis czy na najwięcej cytowań? 😆
Reality Show Singer GIF by NBC

A propos dobrych fluidów.

Dziewczyny, jestem na diecie i mam już minus 4,5 kg na wadze💪🏻.

Po 4 latach postanowienie o diecie i redukcji wagi się realizuje🌈🔥.
super to już coś, najtrudniej ruszyć z miejsca. Jakis plan działania ? Ja niestety mam w drugą stronę, jem a nie tyje..jak jadłam 2obiady dziennie to przytyłam w pół roku 6kg, teraz znów muszę przytyć trochę :)

szczerze mówiąc to ja nie rozumiem pchania proga jak jest poniżej 1, a beta dodatnia. Nie, nie uda się uratowac takiej ciąży a można jeszcze karmić ciażę uszkodzoną albo pozamacziczną.
No to chyba zmieniam lekarza 🙄 chyba że jeszcze zmierzę proga 7 dni po owulacji hmmm

No to chyba zmieniam lekarza 🙄 chyba że jeszcze zmierzę proga 7 dni po owulacji hmmm
wiesz no tak cieżko mi powiedzieć, bo nie znam całego obrazu. Ale jakby przy moim biochemie, gdzie miałam bete 8 i proga 1 ktoś chciał dać duphaston to bym się w głowę popukała

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
Tak, normalnie jak na okres, Juz byłam pewna, że się nie udało. Ale cycki były o wiele za duże i ten brzuch tak naprawdę bolał jednak inaczej.

Do góry