reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziękuje 😘 Trochę ciężko mi było, jak co miesiąc zresztą.. Teraz jestem już na takim etapie że nawet nie chce mi się sexsić w okolicy owulacji, jakoś wtedy mniej boli jak przychodzi okres 😩 Na tą iui obiecałam się w ogóle nie nastawiać ale dwa pęcherzyki oczywiście zrobiły swoje 🙈
W poniedziałek kolejna iui, tak?
Mocno trzymam kciuki!
Co u Ciebie powoduje problemy z zajściem?

reklama
W poniedziałek kolejna iui, tak?
Mocno trzymam kciuki!
Co u Ciebie powoduje problemy z zajściem?
Dzięki 😘 Tak, drugie podejście. Właściwie to nie wiadomo co bo moje i męża wyniki są dobre, drożność miałam- oba jajowody drożne. Pozostało mi już chyba tylko zrobić badania genetyczne i immunologiczne. O tych genetycznych bedziemy chyba myśleć po 2iui a jeśli chodzi o immunologiczne to lekarz stwierdził że to już raczej przy in vitro. Niby wszystko ok. ale jeszcze nigdy się nie udało, a 10lat sexu bez zabezpieczeń daje do myślenia..

Żeby być dobrej myśli, może jeszcze coś urośnie a jak nie to będziemy myśleć właśnie o innym leku. Pierwsza i donoszona ciąża była na clo, trochę pokładam w nim nadzieję:d
Będzie dobrze, skoro pierwsza ciąża była po stymulacji to pewnie teraz też tak będzie. A w którym stymulowanym cyklu udało Ci się zajść?

Dzięki 😘 Tak, drugie podejście. Właściwie to nie wiadomo co bo moje i męża wyniki są dobre, drożność miałam- oba jajowody drożne. Pozostało mi już chyba tylko zrobić badania genetyczne i immunologiczne. O tych genetycznych bedziemy chyba myśleć po 2iui a jeśli chodzi o immunologiczne to lekarz stwierdził że to już raczej przy in vitro. Niby wszystko ok. ale jeszcze nigdy się nie udało, a 10lat sexu bez zabezpieczeń daje do myślenia..
Czyli może niepłodność idiopatyczna u Was…

To jak nie mieszkacie razem, to jak mieszkacie? :p a jak będzie dziecko, to z kim będzie mieszkało? :p
Haha 😀 bardziej to chodzi o to że jak on zjeżdża na tydzień wolnego to razem funkcjonujemy razem i wszystko , później jak jedzie to ja wracam do swojego domu. Narazie to tak wygląda.

Hmm . Ostatnio widziałam fajne wykłady o niepłodności i co może ja powodować. I jestem skłonna ku temu żeby wypróbować te sposoby. w sumie co mi zostało.
Jeżeli chcecie mogę Wam podesłać linki do filmików.

Edit wklejam filmiki

Jak ktoś obejrzy to proszę dajcie znać co o tym myślicie

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm . Ostatnio widziałam fajne wykłady o niepłodności i co może ja powodować. I jestem skłonna ku temu żeby wypróbować te sposoby. w sumie co mi zostało.
Jeżeli chcecie mogę Wam podesłać linki do filmików.

Edit wklejam filmiki

Jak ktoś obejrzy to proszę dajcie znać co o tym myślicie
dzięki, może się uda obejrzeć w weekend 😍

Do góry