reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziękuje 😘 Trochę ciężko mi było, jak co miesiąc zresztą.. Teraz jestem już na takim etapie że nawet nie chce mi się sexsić w okolicy owulacji, jakoś wtedy mniej boli jak przychodzi okres 😩 Na tą iui obiecałam się w ogóle nie nastawiać ale dwa pęcherzyki oczywiście zrobiły swoje 🙈
W poniedziałek kolejna iui, tak?
Mocno trzymam kciuki!
Co u Ciebie powoduje problemy z zajściem?

reklama
W poniedziałek kolejna iui, tak?
Mocno trzymam kciuki!
Co u Ciebie powoduje problemy z zajściem?
Dzięki 😘 Tak, drugie podejście. Właściwie to nie wiadomo co bo moje i męża wyniki są dobre, drożność miałam- oba jajowody drożne. Pozostało mi już chyba tylko zrobić badania genetyczne i immunologiczne. O tych genetycznych bedziemy chyba myśleć po 2iui a jeśli chodzi o immunologiczne to lekarz stwierdził że to już raczej przy in vitro. Niby wszystko ok. ale jeszcze nigdy się nie udało, a 10lat sexu bez zabezpieczeń daje do myślenia..

Żeby być dobrej myśli, może jeszcze coś urośnie a jak nie to będziemy myśleć właśnie o innym leku. Pierwsza i donoszona ciąża była na clo, trochę pokładam w nim nadzieję:d
Będzie dobrze, skoro pierwsza ciąża była po stymulacji to pewnie teraz też tak będzie. A w którym stymulowanym cyklu udało Ci się zajść?

Dzięki 😘 Tak, drugie podejście. Właściwie to nie wiadomo co bo moje i męża wyniki są dobre, drożność miałam- oba jajowody drożne. Pozostało mi już chyba tylko zrobić badania genetyczne i immunologiczne. O tych genetycznych bedziemy chyba myśleć po 2iui a jeśli chodzi o immunologiczne to lekarz stwierdził że to już raczej przy in vitro. Niby wszystko ok. ale jeszcze nigdy się nie udało, a 10lat sexu bez zabezpieczeń daje do myślenia..
Czyli może niepłodność idiopatyczna u Was…

To jak nie mieszkacie razem, to jak mieszkacie? :p a jak będzie dziecko, to z kim będzie mieszkało? :p
Haha 😀 bardziej to chodzi o to że jak on zjeżdża na tydzień wolnego to razem funkcjonujemy razem i wszystko , później jak jedzie to ja wracam do swojego domu. Narazie to tak wygląda.

Hmm . Ostatnio widziałam fajne wykłady o niepłodności i co może ja powodować. I jestem skłonna ku temu żeby wypróbować te sposoby. w sumie co mi zostało.
Jeżeli chcecie mogę Wam podesłać linki do filmików.

Edit wklejam filmiki

Jak ktoś obejrzy to proszę dajcie znać co o tym myślicie

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm . Ostatnio widziałam fajne wykłady o niepłodności i co może ja powodować. I jestem skłonna ku temu żeby wypróbować te sposoby. w sumie co mi zostało.
Jeżeli chcecie mogę Wam podesłać linki do filmików.

Edit wklejam filmiki

Jak ktoś obejrzy to proszę dajcie znać co o tym myślicie
dzięki, może się uda obejrzeć w weekend 😍

Do góry