reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Hej dziewczyny 🤗 Trochę mnie tu nie było i już raczej nie dam rady Was nadrobić ale mam nadzieje że poszalałyście z II !!! 🚨🚨 Ja po tej nieudanej iui musiałam trochę odsapnąć ale wkraczam znowu do akcji 💪 Byłam dziś u gina i po Aromku mam dwa pęchrzyki 16mm i to chyba pierwszy raz na prawym jajniku (zawsze jak czułam to tylko lewy). W niedziele zastrzyk, a w pon kolejne podejście także walka trwa.. Proszę o zapisanie na testowanie na 20, w tym miesiącu ominie mnie przyjemność z testowania od 8dpo przez ten zastrzyk 🙈

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
Szczerze to nie pamiętam ale chyba raczej nie tylko że dwie ciąże miałam wyliczone i wiedziałam ile jestem po owulacji i robiłam przed @ pierwszy 2 dni wcześniej w drugiej 5 dni wcześniej wiedziałam

Hej dziewczyny 🤗 Trochę mnie tu nie było i już raczej nie dam rady Was nadrobić ale mam nadzieje że poszalałyście z II !!! 🚨🚨 Ja po tej nieudanej iui musiałam trochę odsapnąć ale wkraczam znowu do akcji 💪 Byłam dziś u gina i po Aromku mam dwa pęchrzyki 16mm i to chyba pierwszy raz na prawym jajniku (zawsze jak czułam to tylko lewy). W niedziele zastrzyk, a w pon kolejne podejście także walka trwa.. Proszę o zapisanie na testowanie na 20, w tym miesiącu ominie mnie przyjemność z testowania od 8dpo przez ten zastrzyk 🙈
Heja. Fajnie, że odsapnęłaś i bierzesz się do roboty ;) trzymam kciuki za poniedziałek 🤞
🤞🤞

Dziękuję. Mała od kilku miesięcy dopytuje, kiedy będzie miała siostrę, eh. Całe szczęście, że nie powiedzieliśmy jej o ciazy, mieliśmy zamiar zrobić to w święta po skonczonym pierwszym trymestrzre. Przynajmniej jej został oszczędzony ten stres.
Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tylko że córka ma 3,5 roku. Udało nam się we wrześniu, ale niestety ciąża się zatrzymała. Też mieliśmy taki plan ;( My też walczymy dalej. Powodzenia!

Ja też się doszukuje wszędzie znaków . Uważam nawet ze śledzi mnie gołąb ...jak jadę na cmentarz do synka to on tam jest , często przylatuje na okno w pracy . To samo mam z motylami kiedyś nawet na cmentarzu na mnie usiadł i odleciał dopiero po odprowadzeniu mnie do samochodu ( wiem że to głupie ale dzięki temu wydaje mi się że synek daje mi znaki że jest przy mnie .... 🥹)
Moją mamę odwiedzał gołąb po śmierci mojego ojca... Potem zniknął 😉

wiesz no tak cieżko mi powiedzieć, bo nie znam całego obrazu. Ale jakby przy moim biochemie, gdzie miałam bete 8 i proga 1 ktoś chciał dać duphaston to bym się w głowę popukała
W takim razie wiem że nic nie wiem.. a serio byłam ucieszona po tym lekarzu że nie powiedział żebym próbowała bez niczego do skutku tylko coś jednak mi zaproponował 😟

W takim razie wiem że nic nie wiem.. a serio byłam ucieszona po tym lekarzu że nie powiedział żebym próbowała bez niczego do skutku tylko coś jednak mi zaproponował 😟
nie wiem w sumie, niech może inne dziewczyny się wypowiedzą.
Ale czekaj, czy ja dobrze rozumiem.
Badałaś proga 7dpo?
Czy na podstawie jakiego proga w którym dc robionego lekarz dał Ci dupka?

Heja. Fajnie, że odsapnęłaś i bierzesz się do roboty ;) trzymam kciuki za poniedziałek 🤞
🤞🤞
Dziękuje 😘 Trochę ciężko mi było, jak co miesiąc zresztą.. Teraz jestem już na takim etapie że nawet nie chce mi się sexsić w okolicy owulacji, jakoś wtedy mniej boli jak przychodzi okres 😩 Na tą iui obiecałam się w ogóle nie nastawiać ale dwa pęcherzyki oczywiście zrobiły swoje 🙈

reklama
Do góry