krasulkaa
Fanka BB :)
Faktycznie miałam to na myśli a napisalam co innechyba cpm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie miałam to na myśli a napisalam co innechyba cpm
Szczerze to nie pamiętam ale chyba raczej nie tylko że dwie ciąże miałam wyliczone i wiedziałam ile jestem po owulacji i robiłam przed @ pierwszy 2 dni wcześniej w drugiej 5 dni wcześniej wiedziałamA ja mam pytanie do dziewczyn, które są mamusiami lub którym udało się zajść w ciąże. Czy w szczęśliwym cyklu (o ile w ogóle pamiętacie) miałyście tez objawy PMS?
Heja. Fajnie, że odsapnęłaś i bierzesz się do roboty trzymam kciuki za poniedziałekHej dziewczyny Trochę mnie tu nie było i już raczej nie dam rady Was nadrobić ale mam nadzieje że poszalałyście z II !!! Ja po tej nieudanej iui musiałam trochę odsapnąć ale wkraczam znowu do akcji Byłam dziś u gina i po Aromku mam dwa pęchrzyki 16mm i to chyba pierwszy raz na prawym jajniku (zawsze jak czułam to tylko lewy). W niedziele zastrzyk, a w pon kolejne podejście także walka trwa.. Proszę o zapisanie na testowanie na 20, w tym miesiącu ominie mnie przyjemność z testowania od 8dpo przez ten zastrzyk
Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, tylko że córka ma 3,5 roku. Udało nam się we wrześniu, ale niestety ciąża się zatrzymała. Też mieliśmy taki plan ;( My też walczymy dalej. Powodzenia!Dziękuję. Mała od kilku miesięcy dopytuje, kiedy będzie miała siostrę, eh. Całe szczęście, że nie powiedzieliśmy jej o ciazy, mieliśmy zamiar zrobić to w święta po skonczonym pierwszym trymestrzre. Przynajmniej jej został oszczędzony ten stres.
Moją mamę odwiedzał gołąb po śmierci mojego ojca... Potem zniknąłJa też się doszukuje wszędzie znaków . Uważam nawet ze śledzi mnie gołąb ...jak jadę na cmentarz do synka to on tam jest , często przylatuje na okno w pracy . To samo mam z motylami kiedyś nawet na cmentarzu na mnie usiadł i odleciał dopiero po odprowadzeniu mnie do samochodu ( wiem że to głupie ale dzięki temu wydaje mi się że synek daje mi znaki że jest przy mnie .... )
W takim razie wiem że nic nie wiem.. a serio byłam ucieszona po tym lekarzu że nie powiedział żebym próbowała bez niczego do skutku tylko coś jednak mi zaproponowałwiesz no tak cieżko mi powiedzieć, bo nie znam całego obrazu. Ale jakby przy moim biochemie, gdzie miałam bete 8 i proga 1 ktoś chciał dać duphaston to bym się w głowę popukała
nie wiem w sumie, niech może inne dziewczyny się wypowiedzą.W takim razie wiem że nic nie wiem.. a serio byłam ucieszona po tym lekarzu że nie powiedział żebym próbowała bez niczego do skutku tylko coś jednak mi zaproponował
Dziękuje Trochę ciężko mi było, jak co miesiąc zresztą.. Teraz jestem już na takim etapie że nawet nie chce mi się sexsić w okolicy owulacji, jakoś wtedy mniej boli jak przychodzi okres Na tą iui obiecałam się w ogóle nie nastawiać ale dwa pęcherzyki oczywiście zrobiły swojeHeja. Fajnie, że odsapnęłaś i bierzesz się do roboty trzymam kciuki za poniedziałek
A może inny lek do stymulacji?To jest już po stymulacji w poprzednim cyklu fajnie zadziałała ale ciąży brak, a w jeszcze wcześniejszym owu była gdzieś w 32dc ale wtedy brałam lamettę 3-7dc a następne dwa razy 5-9.