reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Ja też, ale nie w czasie, kiedy mamy jakieś spiny albo coś do załatwienia wspólniea Ona widocznie ma inne plany żeby zaraz nie wyszło, że wychodzenie osobno to jakieś przestępstwo bo ja np. często praktykuję i mój mąż jest z tym ok.
Bolilol
hachette
Nie przyznam się endo, ze brałam co drugi dzień półtorej dawki letroxu żeby przyspieszyć procesgratulacje!!
Elph
hachette
Tak, one mierzą poziom hormonu Lh, on nie pojawia się wyłącznie w czasie owulacji, mamy go cały czas, jedynie przed owulacja następuje jego maksymalny skok, to właśnie jest pik i wtedy testy wychodzą pozytywne.Szybkie pytanie, takie testy owulacyjne to wychodzą chyba nawet bardzo długo przed owu albo nawet w cyklu bezowulacyjnym? Pierwszy raz w życiu robiłam i się nie znam :d wiem że na pewno negatywny.
Mrufka@@1
No ja takim opijałam ciążę na szczycie Śnieżki we wrześniu 2021 . Ale tam na szczycie to wszystko było pyszneAle czy pijalny? Tutaj próbowałam czerwonych bezalkoholowych to ohyda, ohyda, ohyda
Myszko
Mi w ciąży było niedobrze przez całych 9 miesięcy i nic mi nie smakowało, ale czerwone wino za mną chodziłoNo ja takim opijałam ciążę na szczycie Śnieżki we wrześniu 2021 . Ale tam na szczycie to wszystko było pyszne
reklama
królowa_kresek😉🙃
Ale sie ujowo czuję.... bol pleców w krzyżu mnie dopadł, bol jajnika, miednicy i zimno, leżę prawie z nosem pod kołdrą a jeszcze muszę do przedszkola po odbiór dziecka chyba jak wrócę siknę ovulaka, coś tam chyba wzrasta, ze czuję się tak. Normalnie jakby ktoś mnie metalową pałką trzaskal w dół pleców. Mężuś wraca dopiero o 21... ciekawe, czy wykrzesa coś energii na sex. Miałam dziś w planie lenistwo pod tym względem ale to jak się czuję, szkoda zmarnować Najgorsze, ze muszę wykrzesać energię na depilacje, balsamowanie i wbić się w czerwoną, nocną koszulkę oraz zająć czymś dzieci, by dały "starym" czas na bara bara.
Podziel się: