reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Cześć :) to mój kolejny miesiąc starań... właściwie już 8 albo 9 przestałam liczyć z tego wszystkiego. Powiedzcie czy stan zapalny który wyszedł w cytologi mógłby mieć wpływ na to że się nie udaje? Luty już po testowaniu bo właśnie kończy mi się okres :(
To ja odpowiem @LadyCaro , bo można stwierdzić, że jestem bardzo w temacie.
Właśnie jestem po wizycie związanej z drugą niezbyt ciekawą cytologią- nie, nie ma to wpływu na brak ciąży.
A to tak nie do końca jest prawda, że to wychodzi stan zapalny- to raczej są komórki, których histopatolog nie jest w stanie określić.

reklama
To ja odpowiem @LadyCaro , bo można stwierdzić, że jestem bardzo w temacie.
Właśnie jestem po wizycie związanej z drugą niezbyt ciekawą cytologią- nie, nie ma to wpływu na brak ciąży.
A to tak nie do końca jest prawda, że to wychodzi stan zapalny- to raczej są komórki, których histopatolog nie jest w stanie określić.
a co Ci lekarz powiedział o Twojej sytuacji?

Dziewczyny, jestem już po.
Według doktora na 99% szyjka się regeneruje, wygląda dobrze.
Został pobrany materiał na dalsze badania, jak wyjdzie niezbyt, to wtedy zrobią biopsję, żeby wykluczyć lub zdiagnozować raka.

Starać o dziecko się możemy, to nie jest przeszkodą.
to brzmi już dobrze 😍 a kiedy wyniki?

Ja to zawsze wyję po odbieraniu wyników po tak długim oczekiwaniu emocje mnie dopiero po dopadają że zdwojoną siłą.. nawet jak jest okej

reklama
Do góry