reklama
nikaplis
Fanka BB :)
nie chce zamulać ale tak tylko zapytam dla spokoju - jutro w tym bocianie nie będziesz mieć żadnego pobierania krwi czy cos? Bo może z winkiem być to nie po drodze?mój mąż też nie pije, może raz na miesiąc piwo, więc ja łoję za nas dwoje, w tym miesiącu to już w ogóle
hachette
nie chce zamulać ale tak tylko zapytam dla spokoju - jutro w tym bocianie nie będziesz mieć żadnego pobierania krwi czy cos? Bo może z winkiem być to nie po drodze?
Owulacja
Co to ma być "wychodzi do znajomych". A Ty?Nie w trakcie jeszcze matka zadzwoniła. Ale generalnie jednak wielka kicha. Po próbach tylko powiedział „frustrujace te starania”. Wieczorem wychodzi do znajomych. Wiec proszę oficjalnie mnie do pauzujących przesunąć.
Nigdy jeszcze nie wyszło kiedy wiedział ze owu. Za bardzo się spina
Bolilol
nawet jak będę miała, to wino chyba aż tak nie wpływa np. na estradiol? Na pewno wpływa na prolaktyne i kortyzol, ale one i tak będą zupełnie niewiarygodne przez dzisiejszy szalony dzień,nie chce zamulać ale tak tylko zapytam dla spokoju - jutro w tym bocianie nie będziesz mieć żadnego pobierania krwi czy cos? Bo może z winkiem być to nie po drodze?
nikaplis
kurcze w sumie nie wiem, mi się wydawało że może jakoś na wszystko wpłynąć ale możliwe że tylko niektóre zniekształcanawet jak będę miała, to wino chyba aż tak nie wpływa np. na estradiol? Na pewno wpływa na prolaktyne i kortyzol, ale one i tak będą zupełnie niewiarygodne przez dzisiejszy szalony dzień,
Kejcik
a Ona widocznie ma inne plany żeby zaraz nie wyszło, że wychodzenie osobno to jakieś przestępstwo bo ja np. często praktykuję i mój mąż jest z tym ok.Co to ma być "wychodzi do znajomych". A Ty?
reklama
Panda91
Spotkanie pracownicze z byłej pracy nikt nie przychodzi ze swoimiCo to ma być "wychodzi do znajomych". A Ty?
Podziel się: