reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
mój mąż też nie pije, może raz na miesiąc piwo, więc ja łoję za nas dwoje, w tym miesiącu to już w ogóle 😅
nie chce zamulać ale tak tylko zapytam dla spokoju - jutro w tym bocianie nie będziesz mieć żadnego pobierania krwi czy cos? Bo może z winkiem być to nie po drodze?

nie chce zamulać ale tak tylko zapytam dla spokoju - jutro w tym bocianie nie będziesz mieć żadnego pobierania krwi czy cos? Bo może z winkiem być to nie po drodze?
Argue Wife Swap GIF by Paramount Network

Nie :p w trakcie jeszcze matka zadzwoniła. Ale generalnie jednak wielka kicha. Po próbach tylko powiedział „frustrujace te starania”. Wieczorem wychodzi do znajomych. Wiec proszę oficjalnie mnie do pauzujących przesunąć.

Nigdy jeszcze nie wyszło kiedy wiedział ze owu. Za bardzo się spina
Co to ma być "wychodzi do znajomych". A Ty?

nawet jak będę miała, to wino chyba aż tak nie wpływa np. na estradiol? Na pewno wpływa na prolaktyne i kortyzol, ale one i tak będą zupełnie niewiarygodne przez dzisiejszy szalony dzień, 🤷‍♀️

Kurde, a na tsh może wpływać? Czy ja musze pp takim dniu i przy takim stresie przed jutrem być trzeźwa? 😱

nawet jak będę miała, to wino chyba aż tak nie wpływa np. na estradiol? Na pewno wpływa na prolaktyne i kortyzol, ale one i tak będą zupełnie niewiarygodne przez dzisiejszy szalony dzień, 🤷‍♀️
kurcze w sumie nie wiem, mi się wydawało że może jakoś na wszystko wpłynąć ale możliwe że tylko niektóre zniekształca

reklama
Do góry