reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja dziś chlapnę winka, nawet już moczę usta w białym półwytrawnym.

Faktycznie, niby człowiek nie myślał, ale nerwy zeszły ze mnie.

Happy Hour Drinking GIF by Saturday Night Live

reklama
Dziewczyny! Moj bol brzucha wyluzował, w krzyżu też oki. Niestety na papierze miałam calkiem spory glut przezroczysty po rozciągnięciu ale ogólnie na pierwszy rzut oka prawie czarny PRZEPRASZAM ZA OPIS.... coś z tym moim oczyszczaniem po @ się dzieje, chyba umowie wizytę u gina zeby obgadać co do licha z tym.... jajnik i piersi bolesne bez zmian czyli te płodne to na pewno aktualne.... myślę, ze lekarz powie mi a bierze Pani acard? Przepisałem przeciez, by brać, a ginekolodzy po cp mi powiedzieli, zeby nie brać i bądź mądry.
Piku dzis nie ma nadal 0,71 więc prawdopodobnie nawet nie zająknę się o sex. Zostawię to na sobotę i niedzielę.

Dziewczyny! Moj bol brzucha wyluzował, w krzyżu też oki. Niestety na papierze miałam calkiem spory glut przezroczysty po rozciągnięciu ale ogólnie na pierwszy rzut oka prawie czarny PRZEPRASZAM ZA OPIS.... coś z tym moim oczyszczaniem po @ się dzieje, chyba umowie wizytę u gina zeby obgadać co do licha z tym.... jajnik i piersi bolesne bez zmian czyli te płodne to na pewno aktualne.... myślę, ze lekarz powie mi a bierze Pani acard? Przepisałem przeciez, by brać, a ginekolodzy po cp mi powiedzieli, zeby nie brać i bądź mądry.
Piku dzis nie ma nadal 0,71 więc prawdopodobnie nawet nie zająknę się o sex. Zostawię to na sobotę i niedzielę.
a na co masz brać acard?

reklama
Do góry