reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Jeśli jest po 40 to będzie w normie.
Od 40 do 44 norma jest 0,193 - 39,1, a od 45 do 50 0,071 - 19,3.
Z tym spojrzeniem na wszystkie wyniki łącznie to się zgadzam :)
Wiecie, jak to z tymi normami... Są normy i... normy - tzn. te dla zdrowia, i te dla starań ;-) TSH ok. 4 to też jest normą, no ale...
Ale z AMH przy odpowiednim wsparciu da się jeszcze coś zaradzić!

reklama
W ogóle jak sobie pomyślę o 12h w pociągu, gdy jeździłam na studia do Krakowa... po drodze opóźnienia, brak ogrzewania, ciasnota... maaaatko... ale byłam młoda, było fajnie :-D

A nie chciałaś lecieć...w godzinę? ;-)
myślałam o tym, ale do tej godziny trzeba doliczyć dojazd do goleniowa (a mnie nikt nie zawiezie, więc muszę liczyć najpierw do centrum, czekanie na busa), bycie wcześniej na lotnisku, później z lotniska do centrum do hotelu, żeby jutro rano nie musieć daleko jechać. Wydaje mi się, że niewiele krócej by to zajęło, a przynajmniej się nie stresuje

Jedyna dobra wiadomość dzisiejszego dnia 🙈
No to miłego 😀
Jezu tyle pisaliście o seksach ze mam ochotę teraz
My bardzo często jeździliśmy gdzieś się bzykać . W różnych miejscach dziwnych. To były czasy echh. Namiot prysznic wanna samochód , trawa, trampolina No dużo by wymieniać

Ciężki dzień w pracy bo wody nie było ( w urzędzie !! ) w toaletach również . Także porażka Totalna .ja jeszcze z okresem

Jem właśnie w pracy obiadek i dzisiaj idę znowu na wlewy 🥰
O, trampolina to nawet jakby ułatwia sprawę 🤣
U mnie w pracy ostatnio na najniższym poziomie (pół piwnica) wywaliło szambo po kostki 😆😆😆 to dopiero była rozrywka 🙈
Mąka i woda! :)
No niby można jeździć i za granicę ;-)
Wiele osób się dziwi, że nie przyjadę na IVF do Polski, skoro mam tutaj takie kolejki... No fajnie, tylko po drodze musielibyśmy chyba zrezygnować z pracy...
Ja Ciebie kiedyś o to pytałam, ale wiem, ze dziewczyny tak robią: kontaktują się z kliniką, wizyty mają online, wyniki dosyłają mailowo i tylko na punkcję i transfer przyjeżdzają, zajmuje im to +/- tydzień ;)

Ja Ciebie kiedyś o to pytałam, ale wiem, ze dziewczyny tak robią: kontaktują się z kliniką, wizyty mają online, wyniki dosyłają mailowo i tylko na punkcję i transfer przyjeżdzają, zajmuje im to +/- tydzień ;)
To wtedy chyba z nasieniem dawcy :p Bo przekonać mojego Starego do takich manewrów... to już gorzej... No i musiałabym się trochę nakombinować, żeby mi ktoś tu cały ten proces pobrań krwi i USG urządził na żądanie ;-) Ale teoretycznie mogłabym wszystko ustawić pod wakacje i być wtedy w Polsce. No tylko że na wakacje też trzeba parę miesięcy poczekać 🙃

reklama
Do góry