reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
nie no, to wyglądało jak okres, ale to krwawienie a przy krwawieniu nie da się dobrze zrobić tego badania. Nie takie wieśniaki znów :D

strange beck bennett GIF by Saturday Night Live

@Brownie1992 dawno nikogo nie opierdalalas
Jutro opierdole mojego szefa! Ale mnie wkurwił!
Spycha na mnie obowiązki głównego księgowego z które bierze gruby hajs a każe mi to robić. Jeszcze kurva **** złamas dziś daje mi termin do jutra. Ustawia calle poza godzinami mojej pracy, od tego roku nadgodziny nie są wypłacane tylko mam odbierać. Kiedy kurva jak jeszcze w tym roku nie wyszłam punktualnie z pracy. Jestem taka zła tak nabuzowana, że coś rozjebie.

Jutro opierdole mojego szefa! Ale mnie wkurwił!
Spycha na mnie obowiązki głównego księgowego z które bierze gruby hajs a każe mi to robić. Jeszcze kurva **** złamas dziś daje mi termin do jutra. Ustawia calle poza godzinami mojej pracy, od tego roku nadgodziny nie są wypłacane tylko mam odbierać. Kiedy kurva jak jeszcze w tym roku nie wyszłam punktualnie z pracy. Jestem taka zła tak nabuzowana, że coś rozjebie.
the office rage GIF

To wtedy chyba z nasieniem dawcy :p Bo przekonać mojego Starego do takich manewrów... to już gorzej... No i musiałabym się trochę nakombinować, żeby mi ktoś tu cały ten proces pobrań krwi i USG urządził na żądanie ;-) Ale teoretycznie mogłabym wszystko ustawić pod wakacje i być wtedy w Polsce. No tylko że na wakacje też trzeba parę miesięcy poczekać 🙃
oj, stary by przyleciał tylko na punkcje i pozniej moze wracac ;) chociaz np ja pierwszą ever wizytę miałam 20.01 a teraz po weekendzie zaczynam stymulację, więc zobacz jakie tempo :D

Ja mam z Aliiness wstawiłam na dole zdjęcia, ;)

Jak nie urok to zawsze coś...no i kiedy teraz?

Ty przy obniżonym AMH koniecznie kup ubichinol
A ten ubichinol przy PCOS i późnych owulacjach może coś pomóc? Czy to raczej głównie na niskie AMH?
Ja tak na poważnie.
Od niedzieli mam rozkminę.
Nasienie turbodobre.
Endo spoko, owulacje pykają normalnie. Żadnych plamień w trakcie cyklu, to co jest do kuźwy nędzy?

Rok temu ustawiłam pracę tarczycy, to zaszłam. Kutwa, czemu od sierpnia, czyli odkąd dostaliśmy zielone światło po poronieniu, nie potrafimy zajść?
Musiało się się coś po drodze spierdolić.

Zastanawiam się, czy może jest tak, że te turbodobre plemniki dochodzą do komórki i np. stwierdzają, że jest do doopy (Ej chłopaki, beznadziejna laska, nie podbijamy nawet).
Albo dochodzi do zapłodnienia, tylko coś nie odpowiada zarodkowi (Ej, ale tu nora, spadam stąd.)

Coś jest ewidentnie nie halo🫡.
Też tego nie rozumiem, jak to jest że wszystko niby ok a jednak nie ok. Jak wiele jeszcze medycyna nie wie na temat zachodzenia w ciążę? Np ja po trzech ciążach, jednej donoszonej i ostatnio dwa biochemy, w zeszłym cyklu na 99 procent była owulacja, w okolicach owu stosunki codziennie. Czyli wiem że w ciążę potrafię zajść, to co tam mogło nie pyknąć 🤔 chociaż mówię sobie że może to że byłam chora jakoś wpłynęło że organizm nie był gotowy na ciążę czy co...
A co do Ciebie to jeszcze słyszałam o rzadkim przypadku wrogiego śluzu, ale skoro masz jedną stratę za sobą to nie wiem czy taki śluz może się pojawiać i znikać.
O kurde, do tu są jakieś stopki? 🤔 Ja w przeglądarce na telefonie nic nie widzę 😬
Właśnie muszę obczaic, przypomnialyscie mi z tymi stopkami że jeszcze w ciąży ustawiałam suwak ciążowy :p i pewnie sam się nie usunął. W ciąży wchodziłam na forum z laptopa a teraz tylko z telefonu i tu stopek nie widzę.

reklama
Hmm chyba nie mam stopki? Jak wchodzę w sygnaturę to jest pusto 🤔
Edit: ok tip z obróceniem telefonu pomógł. Miałam jakiegoś .PNG który się nie wyswietlal a w edycji wyglądało jak spacje :)

Do góry