reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja tak na poważnie.
Od niedzieli mam rozkminę.
Nasienie turbodobre.
Endo spoko, owulacje pykają normalnie. Żadnych plamień w trakcie cyklu, to co jest do kuźwy nędzy?

Rok temu ustawiłam pracę tarczycy, to zaszłam. Kutwa, czemu od sierpnia, czyli odkąd dostaliśmy zielone światło po poronieniu, nie potrafimy zajść?
Musiało się się coś po drodze spierdolić.

Zastanawiam się, czy może jest tak, że te turbodobre plemniki dochodzą do komórki i np. stwierdzają, że jest do doopy (Ej chłopaki, beznadziejna laska, nie podbijamy nawet).
Albo dochodzi do zapłodnienia, tylko coś nie odpowiada zarodkowi (Ej, ale tu nora, spadam stąd.)

Coś jest ewidentnie nie halo🫡.
A próbowałaś starać się przy monitoringu u ginekologa?

reklama
Wrzucam moje wyniki
Co tam się odjebalo to nie wiem
Za tydzień mam endokrynologa

Wyglada na to ze mam Hashimoto ?

@Lady With Cats
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
Pozwoliłam sobie Was oznaczyć
Widze, ze dziewczyny Ci już sporo napisały, wiec tylko powtórzę, ze wynik rzeczywiście wskazuje na Hashi i pewnie zostaną wdrożone leki. Ale przeciwciała nie wyglądają zle, na pewno lekarz tez skieruje na usg tarczycy i trzeba będzie je powtarzać
Jestem jestem. Próbowałam Was nadrobić, nie do zrobienia na ten moment 😂

15 dc , cykle 30-31 dni, przez 2 ostatnie msc pik mi wychodził w 16 dc
Ja w zeszłym miesiącu miałam pik w okolicy 20 dnia cyklu a w tym około 16. I najlepsze jest to, że moja ulotka testów mówi, że powinnam zacząć je robić dopiero od około 17 (przy uwzględnieniu moich 35 dniowych cykli)

a ja gunwo widzę nawet jak przekręcę

Załączniki

• E3D51B72-E589-4D3B-B86F-BA180EA21983.png
    E3D51B72-E589-4D3B-B86F-BA180EA21983.png
    81,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry