reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Druga kreska?

Dasz radę ,ale jeśli @ nie przyjdzie to nocy nie prześpisz , ja tak miałam ,mimo że nie spóźnił mi się @ tylko to był dzień @
Całe szczęście, że jest to forum, na którym można się wygadać. Na razie nie mam odwagi, żeby z kimkolwiek porozmawiać o tym w realu. Umówiłam się już nawet do mojej ginekolog, ale jeśli miesiączka przyjdzie to wizytę odwołam, bo byłam już w tym roku na wizycie kontrolnej.

reklama
Całe szczęście, że jest to forum, na którym można się wygadać. Na razie nie mam odwagi, żeby z kimkolwiek porozmawiać o tym w realu. Umówiłam się już nawet do mojej ginekolog, ale jeśli miesiączka przyjdzie to wizytę odwołam, bo byłam już w tym roku na wizycie kontrolnej.
A na kiedy ta wizyta >?? bo jeśli to ciąża to na tak wczesnym etapie lekarz nic nie zobaczy , najlepiej iść koło 6 tyg , to fakt mi też forum pomogło , bo ja nie chciałam nikomu mówić ,gdyż 2 razy poroniłam

A na kiedy ta wizyta >?? bo jeśli to ciąża to na tak wczesnym etapie lekarz nic nie zobaczy , najlepiej iść koło 6 tyg , to fakt mi też forum pomogło , bo ja nie chciałam nikomu mówić ,gdyż 2 razy poroniłam
Wizyta dopiero za dwa tygodnie, więc jeśli ktoś tam jest, to będzie już 7 tydzień według OM. Umawiam się z wyprzedzeniem, bo moja lekarka przyjmuje popołudniami tylko w poniedziałki, i na te poniedziałkowe terminy szybko znajdują się chętni.

Wizyta dopiero za dwa tygodnie, więc jeśli ktoś tam jest, to będzie już 7 tydzień według OM. Umawiam się z wyprzedzeniem, bo moja lekarka przyjmuje popołudniami tylko w poniedziałki, i na te poniedziałkowe terminy szybko znajdują się chętni.
Aha no to super , mam nadzieje że badanie potwierdzi ciąże !

Kup sobie ten fioletowy w rossmannie. Nigdy się nie myli i jest wyjątkowo czuły. 4 dni przed miesiączka pokazuje ciąże jeśli jest. Mi pokazał ciążę nawet o 17:00 jak robiłam.

Załączniki

• 56547462_2281907138714912_5938655327777914261_n.jpg
    56547462_2281907138714912_5938655327777914261_n.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 271
A ja go nie polecam. Mi pokazal cień, a na drugi dzień byl okres. Widziałam tu na forum ze nie tylko mi cień pokazał.
Dziewczyny chwalą sobie Pink ten czulszy[emoji6]
Kup sobie ten fioletowy w rossmannie. Nigdy się nie myli i jest wyjątkowo czuły. 4 dni przed miesiączka pokazuje ciąże jeśli jest. Mi pokazał ciążę nawet o 17:00 jak robiłam.

reklama
Do góry