Całe szczęście, że jest to forum, na którym można się wygadać. Na razie nie mam odwagi, żeby z kimkolwiek porozmawiać o tym w realu. Umówiłam się już nawet do mojej ginekolog, ale jeśli miesiączka przyjdzie to wizytę odwołam, bo byłam już w tym roku na wizycie kontrolnej.Dasz radę ,ale jeśli @ nie przyjdzie to nocy nie prześpisz , ja tak miałam ,mimo że nie spóźnił mi się @ tylko to był dzień @
reklama
Fado123
Fanka BB :)
A na kiedy ta wizyta >?? bo jeśli to ciąża to na tak wczesnym etapie lekarz nic nie zobaczy , najlepiej iść koło 6 tyg , to fakt mi też forum pomogło , bo ja nie chciałam nikomu mówić ,gdyż 2 razy poroniłamCałe szczęście, że jest to forum, na którym można się wygadać. Na razie nie mam odwagi, żeby z kimkolwiek porozmawiać o tym w realu. Umówiłam się już nawet do mojej ginekolog, ale jeśli miesiączka przyjdzie to wizytę odwołam, bo byłam już w tym roku na wizycie kontrolnej.
Wizyta dopiero za dwa tygodnie, więc jeśli ktoś tam jest, to będzie już 7 tydzień według OM. Umawiam się z wyprzedzeniem, bo moja lekarka przyjmuje popołudniami tylko w poniedziałki, i na te poniedziałkowe terminy szybko znajdują się chętni.A na kiedy ta wizyta >?? bo jeśli to ciąża to na tak wczesnym etapie lekarz nic nie zobaczy , najlepiej iść koło 6 tyg , to fakt mi też forum pomogło , bo ja nie chciałam nikomu mówić ,gdyż 2 razy poroniłam
Fado123
Aha no to super , mam nadzieje że badanie potwierdzi ciąże !Wizyta dopiero za dwa tygodnie, więc jeśli ktoś tam jest, to będzie już 7 tydzień według OM. Umawiam się z wyprzedzeniem, bo moja lekarka przyjmuje popołudniami tylko w poniedziałki, i na te poniedziałkowe terminy szybko znajdują się chętni.
wesola_mamusia
U
użytkownik 188556
Gość
A ja go nie polecam. Mi pokazal cień, a na drugi dzień byl okres. Widziałam tu na forum ze nie tylko mi cień pokazał.
Dziewczyny chwalą sobie Pink ten czulszy[emoji6]
Kup sobie ten fioletowy w rossmannie. Nigdy się nie myli i jest wyjątkowo czuły. 4 dni przed miesiączka pokazuje ciąże jeśli jest. Mi pokazał ciążę nawet o 17:00 jak robiłam.
Właśnie kupiłam pink, ale nie ten czulszy :/A ja go nie polecam. Mi pokazal cień, a na drugi dzień byl okres. Widziałam tu na forum ze nie tylko mi cień pokazał.
Oprócz tego mam jeszcze Bobo test
U
użytkownik 188556
Gość
Zwykly Pink tez jest ok[emoji5]Właśnie kupiłam pink, ale nie ten czulszy :/
Oprócz tego mam jeszcze Bobo test
Życzę II kresek[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Postaraj się czymś zająć, żeby sobie nie wkręcać objawów ;-)
Powodzenia jutro!
Powodzenia jutro!