reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dopajanie

reklama
Oczywiście,że można.
Herbatka koperkowa,rumiankowa,z dzikich róż,uspokajająca.
Jest ich mnóstwo.
Wszystkie specjalnego przeznaczenia dla niemowląt.
Z Hipp-a,Bobovity....
Tego jest ogrom w supermarketach ;-)

a nam lekarz powiedzial ze jak karmione piersia to okolo 4-5 miesiecy nawet wody nie dawac, zadnych herbatek itd bo zoladeczek malutki i teraz tylko mleczka potrzebuje, tylko mleko:tak: juz tak to natura urzadzila i juz

Ja do piątego miesiąca nic nie dawałam dziecku poza piersią, a potem dostawało wodę gerbera, której nie trzeba przegotowywać przed gotowaniem (wygoda), a także herbatki dla dzieci, ale to rzadziej, bo one jednak zawierają cukier.

pierwsze pol roku wlasnie zupelnie za cale picie i jedzenie wystarczy mleko matki. ale tez nie mozna sie dac zwariowac. jak maluch jest zupelnie malutki, chce mu sie pic, a mleko nie dziala, to najlepiej zaczac od wody.

Ja swojemu dziecku podawalam od 1 miesiaca herbatke rumiankowa,koperkowa z bobovity, karmilam cyckiem do 3 miesiecy ale mimo to poilam od czasu do czasu by lepsze bylo trawienie, Moja mala ogolnie duzo pije bo lubi, wiec dajej jej juz dzis soczki, herbatki, wode, mleko :tak: ale ma juz dzis 9 miesiecy a tu nie wiem o jakie dziecko chodzi ? bo niemowle to jest do 1 roku zycia :-)

reklama
Do góry