reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dominik - mały wojownik

reklama
Bardzo się cieszę, że wszystko idzie ku lepszemu.
Powiedz mi lekarze coś mówią na temat ewentualnych powikłań związanych z jego wcześniactwem?

Bardzo się cieszę, że wszystko idzie ku lepszemu.
Powiedz mi lekarze coś mówią na temat ewentualnych powikłań związanych z jego wcześniactwem?
Narazie wszelkie badania wychodzą dobrze i lekarz nie widzi nic niepokojącego. Wiadomo wszystko wychodzi "w trakcie" i pewne rzeczy mogą pojawić się później. Narazie jednak tak jak napisałam jest w porządku jak na wczesniactwo oczywiście :)

@wiola35 piękny Dominiczek. Nabiera ciałka. I kolorem zmienił na różowy. Super. Już coraz więcej aktywności ma. Może sobie popatrzeć na świat. Domyślam się, że tulić się chcecie... natulicie się jeszcze. Jeśli nie w szpitalu, to w domu. Najważniejsze, że maluch rośnie. Może też będziesz miała taką kluseczki jak ja [emoji7]

@wiola35 piękny Dominiczek. Nabiera ciałka. I kolorem zmienił na różowy. Super. Już coraz więcej aktywności ma. Może sobie popatrzeć na świat. Domyślam się, że tulić się chcecie... natulicie się jeszcze. Jeśli nie w szpitalu, to w domu. Najważniejsze, że maluch rośnie. Może też będziesz miała taką kluseczki jak ja [emoji7]
Oby, oby :) jeśli chodzi o aktywność to położne mówią że wierciuch straszny. Szczególnie kiedy jest głodny :) mówiły że jak Dominiczek zaczyna się niecierpliwić i wiercić a pielucha ok no to jedzonko :). Jedzonko dostaje co 3 godziny ale Dominikowi podobno trudno te trzy godzinki wytrzymać i dostaje teraz większe porcje. Cieszę się że ma apetyt. No i już ma smoczek także ćwiczenia przed butelka są :)

Dzisiaj Pani doktor podesłała takie zdjęcia więc się podzielę ❤️

Załączniki

• image_3667_19700119_140405.jpg
    image_3667_19700119_140405.jpg
    83,9 KB · Wyświetleń: 274
  • image_3645_19700119_140405.jpg
    image_3645_19700119_140405.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 269
reklama
Do góry