reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ.. NAJ.. NAJ... DLA OLUSI Z OKAZJI UKOŃCZENIA TRZECIEGO MIESIĄCA :tak: :-) -Oliwka i ciocia Lucyna

Agutko czekamy na wiesci po wizycie u lekarza :tak:

Ojjj,moje kochaniutkie,dziekuje za wsparcie i troske o Zuzanke! :happy2: :-D Dzis Moj Skarbek czuje sie lepiej,no i w nocy dobrze spala. :-D Wlasnie wrocilysmy z przychodni - zmienilysmy Ja. ;-) No i pani doktor powiedziala,ze wszystko jest cacy,tylko ja mam wprowadzic przez kilka dni ostra diete na wszelki wypadek. :-p Zadnego nabialu,slodyczy,warzyw ani owocow. Ostatecznie gotowana marchewke (bleeeeeeeeee :baffled: ) i jablko bez skorki. ;-) Wiec od dzis suchy chlebek,hihi. :-D Moze wreszcie troche schudne. :-p No i ma pic Lactoral kilka dzionkow. Mam nadzieje,ze sie unormuje Jej ta kupka i przestanie byc zielona. :-(

Agutko twoja Zuzanka to duza dziewczynka, super że juz zdrowa:tak: a co do diety to mnie by sie też przydała, może bym coś schudła, hehe a tak to się tylko objadam:-D

Czesc Mamuski
Jestem tu nowa wlasnie was dzis odkrylam no i jestem w niebo wzieta ze w koncu bede miala z kim porozmawiac.

Wecie co moja mala Karolinka strasznie wklada roczki do buski i sa one cale czerwone i takie brzydkie ni ewiem pani Dr. powiedziala ze ona ma za duzo exymow w slince ale jakos mi to nie wygloda za dobze kremuje jej roczki wazelino i zakladam rekawiczki jak spi ale to tylko gasnie na troszke i jak wlozy tylko do buski to robio sie znowu takie same.. co mam zrobic poradzcie mi???
pozdrawiam
Justyna mama Karolinki:no:

reklama
hej karolcia.. nie wiem co poradzic.. bo nie bardzo zrozumiałam o co chodzi.. :(

Franekowi zaczęłam wprowadzać nowe skłądniki ( do swojej diety) i znów go całego obsypało.. i widać zego swędzi bo się drapie po główce.. :( do tego męczy go katar, który Ania przyciągnęła z przedszkola..
jak nie urok to..

no i byłam z nim wczoraj na USG przezciemiączkowym.. okazało się, że jeszcze w ciązy musiało dojść do jakiegoś chwilowego niedotlenienia mózgu bo ma nie rózne rogi komorowe.. jeden róg jest za mocno zaokrąglony.. na razie mamy to obserwować i za dwa miesiace do kontroli.. w styczniu idę z nim znów do neurologa więc moze mnie pocieszy..
jeżeli chodzi o jego ułożenie odgięciowe to sie mocno poprawiło i jedyne co mu do poprawy zostało to nierówne ramionka, ale to przez odpowiednie ćwiczenia łatwo wyrównać..

Do góry