Magda zapytaj swojego pediatrę o lek homeopatyczny: monilia albicans. Przepisała nam to druga pediatra która działa homeopatią . Natalka miała afty, który się roznosiły w jamie ustnej a tradycyjne leki pierwszej pediatry nie pomagały. Już po dniu dziecko odczuło ulgę. polecam
reklama
R
rouż
Gość
U nas ogolnie ok, ale znowu pojawil sie problem z zaparciami. Macio zalatwia sie srednio co 4-6dni, bardzo przy tym cierpi i boi sie robic kupe. Boje sie, ze przerodzi sie to w nawykowe zaparcia , w przyszlym tygodniu wybieram sie z nim na bilans dwulatka(mal miec w ta srode, ale musialam przelozyc-przez kupe zreszta, bo go meczyla, az czopkiem zadzalalam i zasna mi przed wyjsciem ), to moze pani dr cos zaradzi, bo mi sie koncza juz pomysly
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
royanno mu mnie kiedyś Krzyś miał takie tragiczne przeżycia z kupką. Byliśmy z tym u lekarza i pani doktor zaleciła:
- czopki glicerynowe dla dzieci ( codziennie do momentu ustabilizowania stolca)
- syrop LACTULOSUM.
Pomogło i teraz bez strachu chodzi do toalety na kupkę
- czopki glicerynowe dla dzieci ( codziennie do momentu ustabilizowania stolca)
- syrop LACTULOSUM.
Pomogło i teraz bez strachu chodzi do toalety na kupkę
R
rouż
Gość
dzieki Megi, ja ten syropek stosuje mu juz od dawna i nie bardzo skutkuje. Czopki stosuje tylko wtedy jak sie juz bardzo meczy-chyba powinnam czesciej. Pani dr mowi, ze to wina zlego zbilansowania diety-mnie sie wydaje ze nie bardzo. Macio slodkosci je bardzo zadko, je duzo jabuszek, pije soki owocowe, jada brokuly i pomidory. Mowila aby do jego pzywienia dodawac milone siemie lniane-dodaje, ale nie widze jakos popray. Od tygodnia srwuje mu tez jogury aktivia, zobaczymy za jakis czas ...
Biedne te nasze maluchy jak tak chorują. U nas też co chwila jakieś choróbsko jak nie u jednego to u drugiego. Teraz Jula przechodziła paskudną grypę - gorączka powyżej 40 stopni.
Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale chciałm dla własnego spokoju o to się zapytać - Agutko czy konsultowałaś Zuzię okulistycznie?
Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale chciałm dla własnego spokoju o to się zapytać - Agutko czy konsultowałaś Zuzię okulistycznie?
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tak. I temat był kiedyś poruszany na fotkach.
Podziel się: