reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was podaje dziecku jednocześnie Cebion multi i wit. D3??? Ja podawałam od początku i jedno i drugie (Cebion-3 krople, wit. D3-1kropla), takie miałam zalecenia od jednego lekarza, ale ostatnio lekarz u mnie w przychodni powiedział, że to za dużo, że albo Cebion multi albo wit. D3, bo w Cebionie tez jest wit. D3. No i że jak jej tak będe dawać i jedno i drugie to jej ciemiączko za szybko zarośnie:eek: :baffled: . Niby daje jej teraz tylko Cebion, ale mam wątpliwości.:confused: :dry:

Chciałam wam tylko powiedzieć, że juz na drugi dzień po naszym wyjezdzie Leo się zkupkał, nie wiem czy to zasługa ciśnienia w samolocie ;-) ale wreszcie sam, bez interwencji zrobił kupke. Od tej pory robi juz co 2-3 dni, mam nadzieję, że tak już zostanie, i się znowu nie zakorkuje!!!! bo jak to dlugo trwało, w sumie prawie miesiac czasu!!! dokarmiam już go więcej butla, bo jednak mleko znowu mi uciekło, i tak sobie myśle, że to ma też na to wpływ, chyba wreszcie się zdrowo chłopak najada! ;-)

Agamamaani,Franio szybko sie z ulozeniem uporal,wiec i z rogami tez mu gladko pojdzie,na pewno! :-)

A Zuzia dzis zrobila juz 3 kupki,ale na szczescie normalnego kolorku,hurraaaa! :-D :-D :-D Lactoral ladniusio zadzialal,no i ta moja dieta. :-p Hihi. ;-)

Karolcia witahj wsrod nas :-) niestety ja CI nie pomoge bo pierwszy raz slysze o czyms takim :-(

Renee ja od samego pocztaku daje Cebionmulti i Vigantol-tak zalecil nam pediatra jeszcze w szpitalu a potem kazala tak podawac MAłej nasza pani doktor z przychodni, ale napewno sie jej spytam jak bedziemy w przyszlym tygodniu na wizycoe, bo tez mnie to zastanawia teraz

Miśka bardzo sie ciesze ze "mojemu" ulubionemu Leonkowi juz sie poprawilo, napewno teraz wszystko bedzie w porzadeczku ;-)

A moja Oliwcia poki co, od samego urodzenia robi kupke nadal 3 razy dziennie :tak: ALe mnie to cieszy, ze sie bidulka nie meczy tak jak niektore babyboomowe dzieciaczki.

no z tymi rogami nie taka łatwa sprawa bo to w mózgu i tego sie rehabilitowac nie da :( ale miejmy nadzieję, ze się unormuje i operowac nie trzeba będzie .. :(

Renee mi mówiono, że jak cebion multi to żęby nie dawać D3 - zwłaszcza jak dziecko na piersi i mama je witaminy!!

Agus wiem,że ciężko,ale my chcemy Cię choć trochę rozładować.Będzie dobrze,ciocia edyta Ci to mówi,no...pisze;-)

Oliwka jest karmiona butla ale na poczatku przez miesiac byla na piersi a lekarz w szpitalu i lekarka w przychodni i tak kazali dwac cebionmulti i vigantol :baffled:

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak kladziecie swoje pociechy do spania na brzuszku czy na pleckach?
Ja mieszkam w Usa i u nas lekaz zabronil klasc na brzuszek do spania bo podobno dzidzia moze sie udusic nie wiem ja mam metlik w glowie. Moja Mama mowi ze powinnam a jak powiedzialam dla dr. to sie wkuzyla i powiedziala zebym sobie z glowy wybila ten pomysl. Jestem ciekawa jak w Polsce?

Do góry