reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych maluszków - jak sobie z nimi radzić?

reklama
claudia - ja bym przegotowała wodę z kranu, ja tam nie będę uczyć maluszka wody żywiec bo kiedyś mnie stać nie będzie a on i jego żołądek się przyzwyczi, a jak od czasu do czasu daję butlę to tylko na wodzie z kranu przegotowanej, ale każda z Nas robi jak uważa:)

blondi ale myslisz ze jak dziecko dostaje tylko ta wode to potem po takiej przegotowanej cos moze mu byc??

ja też przegotowaną wodę z kranu daję....bo ja ją piję i nic mi nie jest więc i Maciejowi nie będzie. Pooza tym nie popadajmy w paranoję. Ok do picia to mineralkę ale herbatkę, mleko, zupki itp. no to może być normalna woda....

Ja robię Bartusiowi mleczko na zywcu ale tylko z mojej wygody...na poczatku robilam a wodzie z czajnika ale wkurzalo mnie ciagle gotowanie wody i pilnowanie zeby zawsze byla....i dlatego pytam zebym niechcacy nie zrobila Bartusiowi krzywdy robiac mleko tylko na zywcu...

Moj Bartus to pierwsza czesc kupki to robi jak normlany dorosly czlowiek, dopiero potem idzie rzadkie (sorki za tak obrazowy opis) ale to chyba przez to ze dostaje tez MM i On w oglole robi jedna kupke na dzien a czasem dwa dni nie robi i to pewnie dlatego...ale jak dzieci jedza tylko mleko z piersi to kuoki sa rzadziutkie i to jest zupelnie normalne....

reklama
Czesc dziewczyny .....nie mam poki co czasu byc z Wami byc na bierzaca i napisac co u nas, ale jak bede miała wiecej czasu to z Wami popisze i to dłuzej
Dzis do Was mam małe pytanko moja córcia ma katarek mokry, czesto kicha, w nocy jak sie przekreci i na pleckach spi dusiła sie i kaszlala bo nie umiala oddychac...Jak nosek ma zatkany proboje przez buzie oddychac ale ostatnio tak bardzo sie slini i przez to jak tylko na plecach spi krztusi sie.... Nie wiem co robic - dzis miałam z mała nieprzespana noc, nie wiem jak jej ulzyc i czy nie wybrac sie z nia do lekarza....Doradzcie cos Prosze
Dodam ze goraczki nie ma, ale pokasłuje sobie czasem

Do góry