reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

Hej! Ja już po wizycie. Lekarz potwierdził, że "będzie mała dziewczyneczka", czyli potwierdził "diagnozę" innego lekarza z 25 tygodnia. Powiedział też, że wszystko pozamykane i jeszcze miesiąc pochodzę, więc na razie jestem spokojna :)

reklama
Hej! Ja już po wizycie. Lekarz potwierdził, że "będzie mała dziewczyneczka", czyli potwierdził "diagnozę" innego lekarza z 25 tygodnia. Powiedział też, że wszystko pozamykane i jeszcze miesiąc pochodzę, więc na razie jestem spokojna :)

to fajnie
będziemy razem kibicować reszcie dziewczyn

Macie też tak, że jak chwile siedzicie na krześle, to potem nie idzie wstać i się wyprostować, bo tak ciśnie do dołu??
Ja najpierw skrzywiona się podnoszę, potem po kilku sekundach mogę się wyprostować...

tez tak mam, az boli w udach czasem, w ogóle jak chodza za długo to boli mnie jakby pecherz, a czasem czuje taki bardzo kłujący ból w pochwie

tez tak mam, az boli w udach czasem, w ogóle jak chodza za długo to boli mnie jakby pecherz, a czasem czuje taki bardzo kłujący ból w pochwie

u mnie chodzenie to też powoli koszmar, czasem cały spacer mnie dół brzucha boli
właściwie napiszę tak:
jak mnie nic nie boli to jest dobrze, bo tak to cały czas coś
czasem mam tez duszności , takie fale gorąca jak kiedyś przez okres
przed chwilą narznęłam, a teraz mi duszno

Macie też tak, że jak chwile siedzicie na krześle, to potem nie idzie wstać i się wyprostować, bo tak ciśnie do dołu??
Ja najpierw skrzywiona się podnoszę, potem po kilku sekundach mogę się wyprostować...

ja mam tak bardzo czesto....czy wstaje z pozycji siedzacej czy lezacej...a jak jeszcze chce mi sie siku to juz w ogóle cisnie jak nie wiem co...

Był już tutaj temat poruszamy odnośnie badania na obecność paciorkowca. Lekarz zlecił mi zrobienie prywatnie koszt 20zł. Dzisiaj odebrałam wynik i niestety mam to świnstwo! więc róbcie róbcie badanie, bo to nigdy nie wiadomo co w nas siedzi;) a tak o lekarz na porodówce od razu wie jaki antybiotyk zastosować.

reklama
ja mam tak bardzo czesto....czy wstaje z pozycji siedzacej czy lezacej...a jak jeszcze chce mi sie siku to juz w ogóle cisnie jak nie wiem co...

No i jeszcze czasem mi twardnieje brzuch i boli w prawym boku...
właśnie głównie z prawej strony takie dziwne uczucie z tyłu...hmmmmmmm

ja jeszcze o tym badaniu na paciorkowca nie słyszałam ani razu

Do góry