E
Ewcia_822
Gość
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie
Jaki macie stopien dojrzałości łożyska ? Ja mam juz niestety III stopien
Ja w 31 tc miałam II stopień dojrzałości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie
Jaki macie stopien dojrzałości łożyska ? Ja mam juz niestety III stopien
Zgodnie z obietnicą wyniki z wczoraj:mi niestety nie zrobiono badanie na paciorkowcka , pod koniec roku juz brak środków w kasie chorych, miałam wymaz w połowie ciązy w szpitalu, wtedy wyszło wszystko ok
mnie zaciekawiło i troche zmartwiło moje ostatnie badanie usg
bardzo urosła jej glówka, jeszcze nie dawno była najmniejsza w stosunku do innych parametrów, no i ogólnie wyszły mi wymiary 2 tygodnie do przodu
BPD - 93,4 mm tj 38 tydzien
AC - 329,00 tj. 36,5 tydzien
FL - 71,3 mm tj 36,4 tydzien
ogólna masa 2,950 g
jakie Wy macie wymiary na USG?
co do panikowania póznije ... to ja swojego Tomka przebadałam na wszytskie mozliwe strony ( zrobiłam mu USG brzucha, jaderek, tarczycy, bioderek głowki przez ciemiączko , ) morfologie co poł roku mu robiłam a teraz raz do roku... ( jakos tak sie wystraszyłam tych nowotworów.. ze własnie robiłam mu prywatnie USg zeby spac spokojnie ze nic tam nie ma ... eh.. teraz pewnie KUbe tez tak przebadam zeby spac spokojnie...
przy okazji u mojego Tomka wyszło .. ze miał anemie.. i wynik tarczycy podwyzszony... na co nic nie sugerowało.. i jestesmy pod pieką endokrynologa ...