reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
nie zazdroszcze...po takim przeżyciu to u mnie byloby jeszcze bardziej nasilone.....ale to tylko schizy....bedzie dobrze:-) i tego sie trzymajmy....
kurde wlasnie pisze te slowa a na tvn leci sad rodzinny i gosc mow ze jego zona zmarła przy porodzie......

uuu...no to nie za ciekawie bylo klaudoos.powinien małż bardziej się przykładać do tego co gdzie w razie czego
aniwar-dziewcznki nie schizujcie się takimi rzeczami.............trzeba mysleć pozytywnie..u nas będzie ok.......w szpitalu będziemy pod opieką lekarza...technika rozwinięta.Musi być dobrze

Macie też tak, że jak chwile siedzicie na krześle, to potem nie idzie wstać i się wyprostować, bo tak ciśnie do dołu??
Ja najpierw skrzywiona się podnoszę, potem po kilku sekundach mogę się wyprostować...

reklama
Do góry