reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

ferulka- szczerze powiem nie słyszałam.Ja miałam nacinane krocze,i nawet nie wiem kiedy:) z tego co słyszałam to położna woli naciąc krocze i będą np.3-4 szwy niż miało by samo popękać....i wtedy więcej szwów,różnie pęknie no i takie pęknięte dłużej się goi jak to ciachnięte.

No a mnie nie wiem czemu przeraża wizja zakładania cewnika(np.do cc)mam wrażenie ze to jest bolesne jak wciskają rurkę do cewki m.??

reklama
Ferulka ja slyszałam ze sa jakies zioła ktore pije sie chyba w ostatnich tygodniach ciazy ...One powoduja ze dziecko
"jakgdyby" wyslizguje sie bez problemowo podczas porodu...Sasiadka rodziła 30 minut ....

Ferulka ja slyszałam ze sa jakies zioła ktore pije sie chyba w ostatnich tygodniach ciazy ...One powoduja ze dziecko
"jakgdyby" wyslizguje sie bez problemowo podczas porodu...Sasiadka rodziła 30 minut ....

A cóż to za zioła???? Chyba nie TE ZIOŁA:-D
No bo po TYCH to na pewno mniej boli:-):-):-)
Oczywiście żartuję:-) Carri dowiedz sie jeśli możesz i daj znać:-)

Ja tez na straszliwy bol glowy cierpie ostatnio i przy tym znowu mi sie cisnienie troche podnioslo.. Zadnych proszkow staram sie nie brac- tylko lezec w lozku i oklady na czolo..

Mnie to jakos głowa nie daje sie we znaki ale za to zdarzaja mi sie nerwobole w klatce piersiowej - a myslalam ze mi jakos nie beda meczyc w tych 9 miesiacach a tu psikus

reklama
Dziewczyny ja od soboty mam problemy z oddychaniem. Glównie po posiłkach ale jem normalne porcje a nawet mniejsze niz zwykle bo wiem ze potem bede sie zle czuła. Mam zaraz wrazenie takiego pelnego brzucha. Np ostatnio zjadlam szkolna kanapke(tzn złozona) i nektarynke a czyłam sie jakbym zjadla cala pizze sama. Ani siedziec ani lezec. Nie fajne uczucie.
Czy to mozliwe ze dzidzius naciska mi na zoladek i dlatego sie tak czuje?? Czy Wy tez tak macie??

Do góry