reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
damqelle - superowe wieści, gratuluję :)

A mam pytanie dziewczyny, czy macie już pokarm?
U mnie pojawił się już dobry tydzień temu. Cycki mam teraz nabrzmiałe jak balony :)

pokarmu nie mam jeszcze ale zastanawiam się czy sobie nie kupić już wkładek laktacyjnych, bo jak przyjdzie pokarm nagle to co ja w pracy zrobię? :-)

Damquelle super wieści, no mnie czeka stres za tydzień. Mam nadzieję, że też będzie wszystko ok, bo ja bez wafelka czekoladowego dziennie i owoców nie wiem co zrobię.

pokarmu nie mam jeszcze ale zastanawiam się czy sobie nie kupić już wkładek laktacyjnych, bo jak przyjdzie pokarm nagle to co ja w pracy zrobię? :-)
Nie wydaje mi się, że tak nagle dostaniesz nawał pokarmu w pracy :)
Ja nawet jak przyduszę pierś w nocy to mi nie leci samo. Tylko nabrzmiałe są i pełne.

czasem jak już jestem bez stanika to taka mokra mała kropka na bluzce czy piżamie się zrobi,ale nie to zeby mi strugami leciało...i to też tak sporadycznie,może ze trzy razy mi się przytrafiło,a piersi mam teraz wrażliwsze na dotyk niż wcześniej.Powiedziałabym nawet ze bolesne

Damqelle dolaczam sie i ja do gratulacji ze cukrzycy nie masz :))))

Mi poki co tez nic z piersi nie leci, jak zacznie to sobie poki co wladki kosmetyczne bede wkladac do stanika ale jak wspomnialam poki co u mnie suchutko

damqelle - no to super :-) możesz sobie robić małe przyjemności :-D

u mnie też już się pojawia pokarm - tez mam nabrzmiałe piersi i brodawki, poza tym biały nalot na brodawkach i odrobinke na samych brodawkach - ale nie aż tak, żeby się jakieś mokre plamki robiły...

reklama
ale ulga, już miałam wizję że w pracy sobie siedzę a tu nagle z przodu na bluzce dwie mokre plamy :-)
dzięki dziewczyny!
widać jak jeszcze wiele muszę poczytać i się dowiedzieć.
miłego weekendu, my jedziemy oglądać wózki!

Do góry